M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler ️4-5 yemek kaşığı zeytinyağı ️3 yemek kaşığı un ️2 su bardağı domates püresi (ben yazdan hazırladığım püreyi kullandım) ️1 su bardağı kemik suyu (şart değil ama benim dondurucuda var ve genelde çorbalara kullanıyorum) ️5 su bardağı sıcak su ️Tuz ️Pulbiber Üzerine; Kaşar peyniri rendesi İsteğe göre kuru nane Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çorba tenceresine zeytinyağı ve unu ekleyip hafifçe kavurdum. Üzerine domates püresini ilave edip kaynattım. Sonrasında sıcak suyu, kemik suyunu, tuzu ve biberi ilave edip karıştırarak pişirdim. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5dk daha pişirip, kaşar peyniri rendesi ile servis ettim Yazın hazırlanan domates püresi çok pratik oluyor tavsiye ederim Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler ️4-5 yemek kaşığı zeytinyağı ️3 yemek kaşığı un ️2 su bardağı domates püresi (ben yazdan hazırladığım püreyi kullandım) ️1 su bardağı kemik suyu (şart değil ama benim dondurucuda var ve genelde çorbalara kullanıyorum) ️5 su bardağı sıcak su ️Tuz ️Pulbiber Üzerine; Kaşar peyniri rendesi İsteğe göre kuru nane Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çorba tenceresine zeytinyağı ve unu ekleyip hafifçe kavurdum. Üzerine domates püresini ilave edip kaynattım. Sonrasında sıcak suyu, kemik suyunu, tuzu ve biberi ilave edip karıştırarak pişirdim. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5dk daha pişirip, kaşar peyniri rendesi ile servis ettim Yazın hazırlanan domates püresi çok pratik oluyor tavsiye ederim Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı