B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 May 2023 #1 Domates Soslu Biftek Tarifi İçin Malzemeler 300 gram biftek 4 tane domates 1 su bardağı kışlık domates sos (yoksa sadece domateste olur) Kekik Tuz Domates Soslu Biftek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalarrrr kolay ve lezzetli bir yemeğim var Önce etlerimizi sıcak tavada mühürlüyoruz çok daha lezzetli oluyor. Daha sonra düdüklü tencereye koyuyorum ve 1 saat kısık ateşte pişiyoruz. Ayrı bir tencereye domates ve domates sosundan koyuyorum için tuzunu ve kekik koyuyorum onları güzelce pişiriyorum. Pişen etleri de domates sosunun içine koyuyorum yarım saat pişicek. Ve yemeğimiz pişti yanına güzel bir pilav yapın derim afiyet olsun. Domates Soslu Biftek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Domates Soslu Biftek Tarifi İçin Malzemeler 300 gram biftek 4 tane domates 1 su bardağı kışlık domates sos (yoksa sadece domateste olur) Kekik Tuz Domates Soslu Biftek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalarrrr kolay ve lezzetli bir yemeğim var Önce etlerimizi sıcak tavada mühürlüyoruz çok daha lezzetli oluyor. Daha sonra düdüklü tencereye koyuyorum ve 1 saat kısık ateşte pişiyoruz. Ayrı bir tencereye domates ve domates sosundan koyuyorum için tuzunu ve kekik koyuyorum onları güzelce pişiriyorum. Pişen etleri de domates sosunun içine koyuyorum yarım saat pişicek. Ve yemeğimiz pişti yanına güzel bir pilav yapın derim afiyet olsun. Domates Soslu Biftek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı