K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Domates Soslu Kısır Tarifi İçin Malzemeler 4 çay bardağı bulgur 1.5 su bardağı domates sosu (Ben yazdan yaptığım sosu kullandım) Yarım limon suyu Salatası için; 5-10 yaprak kıvırcık marul Biraz mor lahana 1-2 adet domates Sosu için; 1 adet orta boy soğan Yarım su bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 çay kaşığı nane 1.5 çay kaşığı kekik 1.5 çay kaşığı tuz Karabiber Kimyon Domates Soslu Kısır Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle domates sosumuzu 2-3 dakika kaynatıyoruz ve bulgurumuzu bununla ıslatıyoruz. Bulgur 5-10 dakika yumuşadıktan sonra sosu için soğanları yağda kavurup, içerisinde diğer malzemeleri karıştırıyoruz. Daha sonra hazırladığımız sosu ve limonu bulgurla iyice karıştırıp, salatasını ekliyoruz. Dilerseniz nar ekşisi de ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun Domates Soslu Kısır Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Domates Soslu Kısır Tarifi İçin Malzemeler 4 çay bardağı bulgur 1.5 su bardağı domates sosu (Ben yazdan yaptığım sosu kullandım) Yarım limon suyu Salatası için; 5-10 yaprak kıvırcık marul Biraz mor lahana 1-2 adet domates Sosu için; 1 adet orta boy soğan Yarım su bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 çay kaşığı nane 1.5 çay kaşığı kekik 1.5 çay kaşığı tuz Karabiber Kimyon Domates Soslu Kısır Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle domates sosumuzu 2-3 dakika kaynatıyoruz ve bulgurumuzu bununla ıslatıyoruz. Bulgur 5-10 dakika yumuşadıktan sonra sosu için soğanları yağda kavurup, içerisinde diğer malzemeleri karıştırıyoruz. Daha sonra hazırladığımız sosu ve limonu bulgurla iyice karıştırıp, salatasını ekliyoruz. Dilerseniz nar ekşisi de ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun Domates Soslu Kısır Tarifi Fotoğraflı Yapılışı