bilgiliadam
Yeni Üye
arkadaşlık mesajları arkadaşlık mesa dost mesa sevgi küçük iskender arkadaşlık sözleri minik iskender arkadaşlık sözleri ♥ Yetim zamanların yalnızlığında,parlak diyarların masalsı görüntülerinde,ufak bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi bedel bir merhaba dostum nasılsın ♥ Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüşBiz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız ♥ Gönüller birdir dünyalar farklı olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda yok dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzak olsada ♥ Dost deniz kenarındaki taşlara benzerÖnce tek tek toplarsın daha sonra birer birer denize atarsın fakat bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın ♥ Zaman kazanç yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta gereksinim duyarsan arkadaş olabildiğim değin burdayım ♥ Daima zamana yenik düştük esiri olduk amaçsız koşuşturmalarınfakat bir kere adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık ♥ Sen gülerken yanındakilerde güler lakin ağlarken yalnız ağlarsın onun için o kadar bir ağaca yaslan ama asla yıkılmasın öyle bir arkadaş edin fakat seni katiyen bırakmasın ♥ Başkalarına kendinden pozitif layık verme Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır ♥ Hayat gülmeyi ,sevgi yargı etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk vefalı kalmayı bilenler içindirUNUTULMADIN! ♥ Gülerken cümbür cemaat eşlik eder, ya ağlarken Başarılara herkes müşterek olur, ya yenilgilere O Kadar bir arkadaş edin ama; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın ♥ Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan ♥ Hayata layık bir hayat, sevmeye değerinde bir aşk, dostluğa layık bir arkadaşlıktan asla vazgeçmeNe yetersiz ne fazlasını ara ve seni üzenle katiyen mücâdele ! ♥ Mutluluğun peşinden koşma sevinç senin peşinden koşsun ve hayatta böylece mutlu ol ancak gözlerinde akıcı bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun ♥ Ola Ki diyorum; SEVGİ nin ne çağırmak olduğunu biliyoruz lakin GENÇLİĞİN ne aramak olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz baştan olacak ♥ Eğer herkes arkadaş sandığı kimselerin dahası kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada öyle eksik dost kalırdı ♥ Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu eksik kiminin fazla, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya… ♥ yardımcı olmak mi istiyorsun? O vakit dinle; yaşama sevinci getir bana bolca olsun tez tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma böylece hatıralarımı canlandır, iyi olanları? ♥ Paylaşacak dostlarınız yahut iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur ♥ Dost ara sıra minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, fakat belli başlı arkadaş seni senden fazla sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ancak bizim meleğimiz katiyen ağlamayacak ♥ Deniz derindir durulmaz arkadaşlık ebedidir unutulmaz ♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz ♥ En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyoruHep Mutlu Ol ♥ En Koyu cehelet hakkında hiç bir şey bilmediğin bir şeyi redetmektir ♥ Zengin; fazla mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir Kalb zenginliğinden yoksun olan kimse, ne değin geniş servete sahib olursa olsun yeniden fakirdir Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk müziği nazarında hakirdir Kalbi varlıklı olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir ♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları tekrar tekrar göremezsin fakat senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ♥ Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider ♥ Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama hamile kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi sevinç ve sevgi için çarpıyorsa hayat sana onu versin ♥ Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun ♥ Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine Binbir hayalin hakiki olsun ♥ Ben dostun kokusunu uzakta diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü ♥ Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun ♥ Kalp umutlara hamile olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz rahat ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik ♥ Gün gelir buslu bir dünya parlak bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa hayat sana onu versin ♥ Ay yıldızlara sevinç fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça sevinç yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye ♥ Acıların bir kum tanesine dek minik,mutlulkların nisan yağmuru değin bol olsunHayatta bir defa ağlarsan oda mutluluk olsunDostum ♥ Hayal kur, ne düş kurmak istersen Gez, nereye gitmek istersen Ol, ne edinmek istersen Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve yalnızca bir şansın var bütün bunları edebilmek için ♥ Koca bir çölde kum adam başına elde etmek yada okyanusta su damlası fakat en güzeli milyonlarca insan aralarında senin arkadaşın elde etmek ♥ Karanlık aydınlıktan, yalan aslında kaçargüneş yanlız olsada etrafa ışık saçarüzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar ♥ Eğer gerçekte birini seversen, Onu serbest bırak! Sana ait olmak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boş yere peşinden koşma Katiyen da senin O L M A Y A C A K T I R ♥ Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar aşk kendinden belirlenmiş bir şekilde sorar: ben senden daha samimi olarak ve daha yakınım sen niye varsın ancak bu dünyada? arkadaşlık yanıt verir: sen gittikten sonradan arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için ♥ Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve arkadaşlık için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana değin sevdiğimsin ♥ Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa yaşam rüzgarların seni ona kavuştursun ♥ Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar lakin rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonradan çıkar ♥ RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektirARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektirHAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve YAŞAM; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftıraçtığın zarflardan her zaman hoş şeyler çıkması dileğiyle ♥ 'Yalnızca bizim gibi ırk,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan ırk amacı dürüst olarak olduğu gibi görünmeye başlayan fakat bizim gibi halk müziği bize kalmış tek bir kısmet bile olsa dostlarını terk etmezler ♥ Hayat; yaşamayı, Sevinç; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, arkadaşlık;paylaşmayı haberdar olan için vardır ♥ İçinde o kadar bir umut taşı ki onu senden kimse almasın Gözlerin daima gülsün, mutluluğu sende arasınlar, fakat onu öyle bir yere saklaki fiilen isteyen bulsun ♥ O günahsız yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur ♥ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz benzer gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! ♥ Sevmekten korkmadığımız, söylemekten utanmadığımız saygının kıymetli, düşüncenin kayda değer, umudun baki olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür dileğiyle