M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Tem 2024 #1 Doyurucu Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler 1 yemek kaşığı yulaf 1 tüm ceviz içi 1 çay bardağı içme suyu 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet organik yada mesken üretimi bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne Doyurucu Kahvaltı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yulaf suda pişirilir. Ilıdıktan sonra bir kaba pekmez hariç tüm gereçler konulur. Hepsi blender yapılır ve içerisine pekmez eklenir karıştırılır. Not: Tüm gereçleri ayına uygun olarak hekiminize danışarak veriniz. 9, 5 aylık bebeğim ben tüm yumurta kullanıyorum.
Doyurucu Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler 1 yemek kaşığı yulaf 1 tüm ceviz içi 1 çay bardağı içme suyu 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet organik yada mesken üretimi bebe bisküvisi 1 tatlı kaşığı labne Doyurucu Kahvaltı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yulaf suda pişirilir. Ilıdıktan sonra bir kaba pekmez hariç tüm gereçler konulur. Hepsi blender yapılır ve içerisine pekmez eklenir karıştırılır. Not: Tüm gereçleri ayına uygun olarak hekiminize danışarak veriniz. 9, 5 aylık bebeğim ben tüm yumurta kullanıyorum.