Son Konu

Dramatik Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Dramatik Mesajlar

En guzel Dramatik Mesajlar Sozler

Ya Sev Beni Yalansız ya da yalansız oL Soyle Gercekleri Olumsuz Dramatik Hayatımıza

Dramatik Bir Sevgi Benimkisi Karşılıksız Bir Umut Kapısında Dilenci Oldum Yalnızlık Dolu Bir Beden Bıraktın Arkanda

Arkadaşındır Bazen Seni Bitiren Dostundur Bazen Cıkmazlar icine Sokan Seni Birde Sensin Beni Caresizlikler icine duşuren

Dramatik Aşkların Son Bulacağı Bir Dunya istiyorum Artık!

Gozlerimi Kapatınca Guzel Anılar Geliyor Aklıma Muziklerde Anlıyorum Hayatı Sen Sadece Boş zamanlarımda Kaldın Sen Bir Hayal urunusun Artık benim icin

Hayata Dair Bir anlamım Kalmadı Yaşam icerisinde Bir Dalım yok Artık Sensizlikle Kaldım Odamda Sensizlikle oLucem Yalanlar Arasında

Don Nasıl kimleysen Don Beni Biraz Sevdiysen insafsız Sevgili

Sozlerim Kadar Hayatımda Dramatik Bu Dunyada Sensiz Yaşanan Zamanlarda Nefretim Vuruyor Yazılarıma

Okadar Cok Heybetli Bir Yaşantım Olmadı Bu Dunyada oLumu Bekledim Sensizliğin Kucağında

Yok Olmak Sensiz Kalmak, Artık Alıştım Dramatik Sevgilerin Dramatik Sonlarına

Nekadar Uzaklaşsamda Bu hayattan Geliyor Buruyor Beni Tğkenmiş kalbimin Dramatik Atışları

iLgisiz Sevginin Sonu Ayrılık iLetişimsiz bir iLişkinin Sonu Dramatik Ayrılıktır

Hayat Acısıyla tatlısıyla Guzeldir Acı Olan Sozler Bile Bazen Tatlı gelir insana

Kim Bilir Belki Bu Hayatta Blamadığım Huzuru Kabirde Bulurum, Kim Bilir Kabirde Bulamayacağım Huzuru Seninle Bulurum Yada Sensiz Bulurum

Hayat Bir Boşluğum icinde kaybolmak en kotu,sude bu boşlukta seninde yanımda Olmaman imagesdramatikmesajlar5ad9639843f21png

Cehennemin Ateşi Artık Bırakmaz beni Cennet Yuzlum Sen Benden Gittin gideLi

Sana Baktıkca Kendime Acıyorum kendime Acıdıkca Sana Lanet Ediyorum

Guluşun Nekadar beni Mutlu Ediyorsa Sozlerinde Hayatımı Dramatik Bir Hale Sokuyor

Bu Gidişlerin Bir Anlamı Olmalı uykusuz Kaldığım Zamanların Sonu Boyle Dramatik Olmamalı

Yaşamak icin Sebebim Vardı Oda En Arkadaşıma gitti

Üst Alt