bilgiliadam
Yeni Üye
Dudak Uçuklatan İmkansız Aşk Sözleri Bu konu imkansız aşk sözleri ve en güzel aşk mesajlarına yer vermektedir En güzel ve manalı aşk sözleri arayanlar için sizlere seçtiğimiz imkansız aşkları ve ayrılıkları anlatan sözlerle mesajların yanısıra romantik sözlerden oluşan güzel mesajları paylaşıyoruz İçlerin de mutlaka beğeneceğiniz olacaktır İster msn iletisin de ister mesaj olarak istersen facebook ta bu sözleri paylaşabilirsiniz 1549098154 1549098154 dudakucuklatanimkansizasksozleri5c555cb08c00ddudakucuklatanimkansizasksozleri5c555cb08c00d dudakucuklatanimkansizasksozleri5c555cb08c00d CAMLARIN BUHARINA SENİ ÇİZDİM ERİYİP AVCUMA DÜSTÜLER, DAIMA öPTÜM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER Seni uzakta sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim lakin sensiz olmayı asla ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer lakin,SenSiz ßiR Dakikanın Ebediyen SüRDüğünü öğReTmeDiLer SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı tüm ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim Ama, yalnızca seni seven kalbimi verebiliyorum APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERINDE UZUN UZUN DALARSA GÖZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN ÜŞÜYEN ELLERİNDE BİL FAKAT BEN O LAHZA SENİ DÜŞÜNÜYORUM Bekle beni sevgilim olur ya gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibibir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın vazgeçme! benim elimdir sakın unutma!( Öyle Sözler Vardır fakat Her şeyi Anlatan, Böylece Anlar Vardır ki Daima Anımsanan, Aldığım Nefes Yok Seni Bana Hatırlatan, Yüreğimde Sen Defalarca Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan Her şey yalan dolan bir SEN hariç SENİ düşününce bütün benliğim yok oluyor işte o süre aşkımın uğruna kurduğum cümleler bile devrik oluyor Şunu bil ancak sevgilim bir gün benim gözlerimdeki ateşe yüreğimdeki aşka tutulursan cehennemdeki ateşten bile maruz kalırsın ve sunu da bil ancak bir gün gözlerimin ateşine kapılacaksın Sözlerdir aşkı anlatan, Gözlerdir kalbi kandıran, Kalptir aşkı yaşayan, Dudaklar; romantizmi yaşatan Dudaklar sözleri söyler, Sözler ayrılık ister, Kalp bu sözlere yıkılır, Gözler gözyaşı akıtır Hakikatın varlığından, güneşin parlaklığından tereddüd edebilirsin lakin benim sevgimden katiyen SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM Ölmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gülmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORÇLUYUM Yastığımla uykumu başbaşa bıraktı, sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şu anda burda yalnız sen varsın BİTANEM Aşk aynı gül gibidir Tesadüfen tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar Senin için ağladım,senin için ateşe atıldım ,acıları paylaştım;şunu bil ancak dünya duruna canım çıkana dek buna devam edeceğimSENİ SEVİYORUM yanağına düşen kar tanesine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir yudum serinliği biriyle paylaşmak istediğinde arkana dön ben arkandaki rüzgarlarda olacağımbitanesi gökmenime SENİ SEVİYORUM AŞKIM Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin dek ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar KORKMA SEVGİDEN ÇEKME ELLERİNİ BIRAK YAŞASIN YÜREĞİN DİZGİN YAKIŞMAZ DÖRTNALA BOZKIRLARDA KISRAĞIN , HATIRLA! GÜLÜN DİKENİ OLMASA HİÇ BU KADAR SEVİLİRMİYDİ YARDIM ETMEK Mİ İSTİYORSUN ? O VAKIT DİNLE; YAŞAMA SEVİNCİ GETİR BANA OLDUKÇA ÇOK OLSUN ÇABUK TÜKENMEYENLERİNDEN İHTİYACIM VAR BU ARA HATIRLAMAMAK ÜZEREYİM MUTLULUĞU, UNUTTUM SICAK BİR ÇAYIN TADINI, ESEN RÜZGARIN SERİNLİĞİNİ, HADİ DURMA PEK HATIRALARIMI CANLANDIR, İYİ OLANLARI Keşke yalnızlığım değin yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben daima YALNIZ kalsaydım Yeniden acımasız kış sabahı gözlerimde ve yine sadece sen varsın hayallerimin en ücra köşelerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanımda olsansarılsam sana sıkıca doyasıya özlesem seni gizlice Birilerine ismini Söylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Düğümsün Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam ÖLÜRÜM Öyle zorlama ancak düşüncelerimi söyleyememek,öyle zor ki gecelerce uyumadan daima seni dikkate almak ve o kadar şiddet oysa gözlerinin içine bakıpta seni seviyorum diyememekgülüşü yaralım Hoşlanmak sesini duymaktı,sevmek gözüne bakmaktı,hoşlanmak elini tutmaktı,hoşlanmak seni yaşamaktı,Katiyen unutmamacasına Bana o kadar bir mektup yazki sevgilim, Açar açmaz duyayım kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana öyle bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve öyle bir mektup yazki varsın ölümüm olsun Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, Bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi, Bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, İşte o hatıra senle yaşadım senle sevdim Aşk Gülmekten fazla gözyaşı dökmek, yaşamaktan fazla ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk o kadar haindir ama nerede imkansız varsa orayı sever Yaşamak özlemsiz açlık Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Hoşlanmak Herzaman Beraber Elde Etmek Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun Bir gün öleceğimi biliyorum beni gömenlere söyle fakat, ellerimi açmasınlar Çünkü elerimin içinde ellerinin sıcaklığını götüreceğim Derhal uzak bir kenttesin ya yağmur yağıyorsa!! düşüyor mu yüreğine tane tane? sen istiyorsan gelirim serilirim kıyılarına Kapatıyorum gözlerimi karanlığa doğru bakıyorum, seni görüyorum karanlıkta, açıyorum gözlerimi birden kayboluyorsun, işte o süre ben gidiyorum karanlığa dürüst, gürültüsüz ve sensiz Sakın üzmesin seni karşılıksız sewgiler yüreğine sus dersin, belki sözünü dinlergiden gitsin aldırma ,yangınlarda söner sakın bakma arkana, krallar önde gider Sevdan ne yalnız bir yükseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sönmektirölmezliği düşünmek bence boşu boşuna emektirsevdan seni sevip bir daha geri dönmemektir çokmudur insan sevgiliye bir ömür verse yaşarken başında bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarımda gözlerinden bir damla yaş düşerse güzelliğini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da Sen istediğin kadar sakla, Gündüze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Güneşten öğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın! Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Fazla Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! Bütün resimler sana benziyor hayret tüm aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonradan bir kağıt ve aksam içtiğim alkol olacaksın SEVGİM SINIRSIZ FAKAT ANLAYABİLENE, DOSTLUĞUM ÖLÜMSÜZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SÜRECE Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Daha Sonra Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasındanAnılar kalacak Hatıralar eritecek içimiziŞayet de kavuşacağız İMKANSIZIM sonsuza değin Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün Bir romandın okuyupta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM Büyük aşklar engeller karşı değil olup gitmeyen, bir böylece büyüyerek bir çığ halini aşan aşklardır Benim aşkımda bunlardan biri, yüreğim ve sen bir bütünsün bunu unutma Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın Karanlığa bak yüzümü göreceksin Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN Ne şımartma var senden bambaşka, Ne bir lezzet senden öte Bir yüzünü görmek bile, layık binbir zahmete Vereceğin her acı gönülden kabulümdür! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete Bi bakışın manası hiç bir iddiaya göre değil! Bi görünüm bazen zehir ara sıra şifa verir Bi manzara bi bakışı aslından belirli eder Unutma bitanem sevenler daima gözleriyle ant eder İki kıyı gibiyiz Bizi ayıran deniz gerçekte tek bağımız Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum İki kıyıyız hep, biraz uzakta fakat sonsuza dek birarada Dünyada hiç kimse için ağlamaya değmez, değende ağlatmaz zaten, eğer bir gün ağlarsan başını düşey tut fakat göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum Ya özlemek çok hoş, yada özlenen çok özel Öyle baskı ancak düşüncelerimi söyleyememek, böylece güç ancak gece uyumadan defalarca seni dikkate almak, böylece şiddet ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yeniden seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir düş görürsem, ben o süre sevgilim ben o zaman ÖLÜRÜM Seni saçaklarda titrek bir serçenin kanat çırpası değin günahsız ve bir annenin duası dek dürüst seviyorum BİTANEM Seni fazla fakat fazla SEVİYORUM Güneş alev ateş yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar Beni kırıp incitsen bile dost bileceğim seni ardına kadar gülümsemek Için Mutlu Olmayı Umma, Şayet Sevinç GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme ALDANIRSIN Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! ! Birine Verilecek Bedel,uğruna Feda Edilebileceklerle ÖlçüLebiliyorsa Aç Gözlerini Etrafına BakgördüĞüN HerşEyi Feda Edebilirimfakat Sakın Aynaya Bakma Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum, senden önce yoktum seninle var olmuşum, sende bütün ümitler sende bütün hayaller, beni sende arama ben zaten sen ölmüşüm GÖZLERİNE BAKTIĞIM LAHZA DÜNYANIN YARISI DEĞIL OLUYOR SENİNLE GEÇEN HER AN, SENSİZ GEÇENLERİ ZORLAŞTIRIYOR HER ŞEYİMSİN Seni tanıdığımda hayatım amaç kazandıSen varsan her şey tamam, sen yoksan her şey yalan Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasılKüllenir gün gelecek,yahut bu ateş benideFazla zamandan berridir özlediğim buydu asılgöremezsin ben uzaklarda iken gölgemideelveda aşkım Bir gül olmak isterdim niçin mi? Beni koparıp kokladığında vücüdunun derinliklerine girip, yeniden oradan çıkmamak için Seni Seviyorum Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın bütün aleyhinde , Eğer fakat bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada bütün aleyhinde VEFASIZ sendin beni diller dökerek mutlu eden, fakat ne ivedi böle vefasız olu verdin yokmuş bilirm ben gibi hep aşka tebessüm eden sevdim diye güller gibi heyhat soluverdim BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERLERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN ŞU ANDA OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLA SEVGİMİ GÖRMESEMDE SONUNU BİLİYORUM SONSUZA DEK SÜRECEK Bir şarkı bestelesem içinde sevgimi anlatsam Her doğan günde daha çok umut ve sev doymuş olan bir şir yazsam Ve tüm bunlar reel olsa, ne dersin benimle olmaya Ne seni benden daha artı seven, nede benim sana daha fazla verebileceğim sevgim var Anla işte seni ne kadar sevdiğimi mavişim Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreğin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ama istesen de beni unutamazsın Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, ola ki seversin diye kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden gözlerin gibi aydınlık, senin gibi tatli olsun, bir yildizda bana sec, parlakligi kayda değer degil yeterki sana yakin olsun! Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek Bana seni seviyorum dediğin süre bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın bütün gerceklerine değişmeye hazırım(kuçuğume) Aşk insanın keza dostu hemde düşmanıdır İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta