B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar gitar tabları Em yazdım cizdim hayal ettim Am sazla sozden ibarettim D arkamı dondum emanet ettim C anlayamadın ya Em aklım fikrim kaynayınca Am soz muzikle ağlayınca D kalbimi actım ibadet ettim C E5 ama o anladı D5 A5 o beni anladı E5 dibine kadar D5 A5 dibine kadar ooo E5 D5 A5 dibine kadar ooo Em guldum gectim genceciktim Am aşk icinde meşke daldım D kendimi buldum onu kaybettim C anlayamadın ya Em iyisin hoşsun bir yokuşsun Am harbiden baya bi boşsun D şarkıya turkuye lanet olsun C anlayamadın ya E5 ama o anladı D5 A5 o beni anladı E5 dibine kadar D5 A5 dibine kadar ooo E5 D5 A5 dibine kadar ooo
Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar gitar tabları Em yazdım cizdim hayal ettim Am sazla sozden ibarettim D arkamı dondum emanet ettim C anlayamadın ya Em aklım fikrim kaynayınca Am soz muzikle ağlayınca D kalbimi actım ibadet ettim C E5 ama o anladı D5 A5 o beni anladı E5 dibine kadar D5 A5 dibine kadar ooo E5 D5 A5 dibine kadar ooo Em guldum gectim genceciktim Am aşk icinde meşke daldım D kendimi buldum onu kaybettim C anlayamadın ya Em iyisin hoşsun bir yokuşsun Am harbiden baya bi boşsun D şarkıya turkuye lanet olsun C anlayamadın ya E5 ama o anladı D5 A5 o beni anladı E5 dibine kadar D5 A5 dibine kadar ooo E5 D5 A5 dibine kadar ooo