Son Konu

Dunyanın En Delikanlı Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Eğer hayat birgun bize oyun oynayıp, seni başkasının kollarına atarsa;
seni dansa kaldıracak ilk muzik benim cenaze marşım olsun

Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın gulum

Aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane, gorunusum serseri ama gonlum sahane

Bizim sozumuz dosta tatlı duşmana kurşundur namerte hancer merte candır canımız dosta feda duşmana beladır dostluğumuz yucedir ne alınır ne satılır oumunedir

Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım

Deliyim Kanım Sıcak Duramam yerimde Yaşım Daha 20 Dunya Adrenalin Dolu Bana ben Delikanlıyım Tanımam Ne Mafya Ne Ağa!

Fazla uzun Cumleler Kurma Bana Manitanın Yanında Alırım ifadeni Tenhada, Dua Et Manitan yanında!!!

Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih cekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam onunu ilikler buyuklerinin Elini Oper Sevdiğine Yanlış yapmaz!

Delikanlı Sevdi Birkere Gonul Dinlermi Dert Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Ceksede belli Etmez Sevdiğine Bakar guler Delikanlı işte Sevdiğinin Dibinde

Tesbihimiz varsa Sabır cekiyoruz Sigara iciyorsak Derdimizden iciyoruz Biz Delikanlıyız Farkımız Delikanlı OLmamız!!!

Kimseye Hata yapmayız hata yapanı Aramıza Almayız!

Detaylar Aynadir Fark'ı Yansitir Krallar İz Bırakır Soytarılar Kıskanır

Ağladığımı Kimseye Soyleme Anne onlar beni Kral biliyor Kızdım mı Dunyayı Yıkar Biliyorlar Bir Kız İcin Bu Kadar Duştuğumu Bilmiyorlar

Sevdi o hep, yurekten sevdi İhanete uğradı Bıraktı tek kalemde boynunu eğdi

alıntı

Üst Alt