bilgiliadam
Yeni Üye
Duvar Yazilari 3 Sigara sağlığa zararlıdır ( İmza puro ) Hakan Şükür sonunda ÇİZMEyi aştıgol attı ALTIN KALPLİ sunucunuz soyuldu Şu an yürek cerrahide acele YÜREK nakli bekliyor Artık ödev değişti, yan ÇELİKte degişti PLASTİK oldu Memurlar ücret artışlarına DARGIN KÜS gülüyorlar Bütün Ülke çığırıyoruzKüz külleri kibiyis heç behar yaşamedikamma dertli bir Milletmişiz yahu Bakırköyden Ayla, Jale, Lale taşınmıştır Kamuoyuna duyurulur Yemekte salça kadında 906090 Hayat pahalılığı öyle arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır Bir yerlerden DÜGMEYE basacağım lakin tekrar ortalık karışır diye fazla korkuyorum İETT otobüsünden bir türlü inemiyorum İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur Buralarda orman kanunları geçerdiOrman bitti, kanun manun kalmadı Bir KANUNSUZLUK yap , sende YOL al ROCYiplerinizi hafife almayınızBOKSÖR olabilirler Yeni tür hastalığımız tutarsızlık MI ACABAAA ! Vampirler defalarca imKANSIZLIKtan ölürler Türkçeyi katlettilerCÜMLEmizin başı sağolsun Türk lirasının çektigi birgün DOLAR inşallah Sapa sağlam adamsın, YOSUZLUK yapsana Bu ne bu hal şöför bey ! SÜRATINDAN düşen bin parça Dengelenmiş beslenme konusunu oysa KIBAR olan anlar İnsanlık öldü Katili ÜSTÜNLÜK Yeni bilgisayarlar bundan böyle çok hızlıBeş DATAda Beşiktaş İmamı görevinden aldılar GUSULSÜZLÜK yaptı diye Kadınlar bundan böyle estetik amelyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar HacıVAT şarkıcı olduO bundan böyle megaVAT Kızlar bundan böyle beyazYATLI prenslerini bekliyorlar Bütün bir serseri gibiydiSonunda bir serseri kurşuna kurban gitti Ali babanın bir ÇİFTliği var Veli babanın bir TEKliği Araçlarda cep telefonunuzu kapatınızTELEF olmayınız Fena ekonomiye düşen, enflasyon canavarına sarılır SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz Ekonominin durumu belliSendemi COTERELLİ Sayın kulumuz, kılınmamış namaz borcunuz gözükmektedir Amel defterinizin günahtan kapanmaması için, lütfen borcunuzu ödeyiniz MÜNKER NEKİR ÖBÜR DÜNYA HİZMETLERİ Sıksık Ameliyat olun, içiniz açılır Bu tüp bebek yanlış, defalarca GAZ kaçırıyor Kim vurduya gittim,birazdan gelicem Aile kabristanıdırDamsız girilmez Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt Bilmemek ayıp yok, yeterki çaktırma Çevremizi çevreciler çevreledi Adam böylece fakirmiş ancak VİRAJI bile alamamış Ne bu memleketin hali, zammı beceriksiz Bizi çekemediler, halat koptu Aşkın kalbimde yanan volkan gibidir en sevdigim tatlı kazan dibidir Sıfır alınca üzülme hayat zaten abes İyi başlayan herşey kötü biter, fena başlayan herşey berbat biter Tarihin hatalarindan biri surekli kendini tekrar etmesi Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk kez ben öleyim Ölümsüz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin Seni sevdigim kadar ibadet etseydim;cennette köşküm olurdu Telaş kopyaya hoca yetişir Bütün öğrenmeye başlamıştım ki mektep bitti Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, bundan böyle BATMASIN BU DÜNYA Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruzİŞSİZLER CENNETİ lakin