bilgiliadam
Yeni Üye
Duvar Yazıları Bir Takım parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da **** Kendimi öldürüp intihar süsü verecem **** Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez… **** Önceden kibirliydim; bundan böyle kusursuzum… **** Yokluk felek değildir, yalnızca kalıtsaldır **** Bilmemek ayıp yok, Yeter ama çaktırma… **** DELI GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM **** Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus… **** Ne kadar sallarsan salla, Dört hatalı bir doğruyu götürür **** Dereceye girmek için çok çalıştı, Fakat hasta oldu derece ona girdi… **** Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın Fazla zevkli oluyor… **** Dış görünüşe yük vermem, röntgen filmi çektirip gelin **** Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum **** Ben ettim sen etme ! Bırak tuvalet pak kalsın **** Trabzon’da satılan su şişelerinin altında ne yazar ? Yanıt : Buradan açılmaz **** Bu tüp bebek yanlış; defalarca gaz kaçırıyor… **** Kızda bir fizik var abi! Einstein yanına halt etmiş… **** Korkunun ecele faydası yoktur, sadece iç çamaşırları kirletir… **** İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez… **** Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş **** Ruhunuzu satmayın! Kiralayın **** Vefat korkusu sürekli değil mezarda biten geçici bir duygu **** Benim için hayatta 8 kayda değer sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler **** Hiişşt sen… Hey oradaki… Arkana bakmasana lan… Sana diyom… **** Dünya delikanlı olsaydı, dairesel olmazdı **** Kurtlardan önerge geldi Sürüden ayrılıyorum **** Papağanımı konuşması için terörle mücadeleye verdim Sonuçtan memnunum **** Sigara içen birini öpmek küllük yalamaktan farksızdır **** Gençler denemeyamulma yöntemi ile yetişiyor **** Her türlü iyi amaç özen ile suistimal edilir **** “Bütün kadınlar güzeldir lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır **** Ayrılık içimde bir kor, her gün sobayı tutuşturuyorum **** İnsan icat oldu Ekoloji bozuldu **** Atalarımız vaktinde Orta Asya’dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, derhal Japon olurduk **** Allah seni mutluluk yağmuru aşağı şemsiyesiz bıraksın **** Bakarsan tahvil olur, bakmazsan göremezsin **** Şiddete karşısında savaş açın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın **** Dünya dairesel, ozon delik Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be **** Süperman de uçuyor lakin kimse ona kuşbeyinli muamelesi yapmşyor **** Yazılıdan sıfır aldım fakat kayda değer olan katılmaktı **** Cümbür Cemaat iyiliğimizi istiyor lakin vermiyeceğiz işte **** Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma **** Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı **** Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri **** Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver **** Bizi çekemediler halat koptu **** Nefes alamıyorum Atmosferi açın **** Bedavaya sadece güneş doğar **** Sana her şeyimi veririm diyemem Çünkü her şeyim sensin **** Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır O vakit baklava hakiki değildir **** Sigara içme torununu gör Sigara iç dedeni gör **** İnsanları tanıdıkça hayvanları daha fazla seviyorum **** Boks spor ise savaş olimpiyattır **** Seri yaşa genç öl Cesedin yakışıklı olsun **** Ey yükselen cins ! Aşağı in lan **** Ölürsem kabrime gelme… sıkışırız **** Haydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım **** Bütün düne alışırken bugün oldu