bilgiliadam
Yeni Üye
duvar yazısı GökyüzüGüneşSahil Gelde tahsis yap! Kopya bir sanattır fakat bizim hoca sanattan anlamıyor! Telaş kan aranıyor grubu kayda değer yokimza: wampir! Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler;evlenince ikisi konuşur mahalle dinler ! Sabahleyin kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum Öğlen yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum Akşam yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum Gece uyuyamadım çünkü açım ulan ! İkna edemiyorsan kafalarını karıştır ! Ne hoş senin akıl sorunun değil çünkü zekan değil ! Kibar ol; Karını dövmeden önce ceketini düzelt ! Konferanslarda ön sıralara oturmayın uyuyamazsınız ! Dünyanın en iyi şeyini sana vermek isterdim ama seni sana veremem oysa ! Deneyimsiz desinler korkak desinlerAma rahmetli demesinler ! Malın ucuzunu seç tamir ederken canın sıkılmasın ! İnsanlara asla güvenme sırlarını bir tavukla paylaş ! Sen bana baktın ben sana hemen beraber beş çocuğa bakıyoruz ! Kalbimi kırdın o bana dedemden hatıraydı ! Bana zayıfını söyle sana elimin ayarını söyliyeyim Zayıfsız Karne Duvaksız geline benzer Öğrencinin şanssızı sırtüstü düşse bile burnunu kırar Gül ü seven Gül ün abisine katlanır Atı alan ÜSKÜDAR A geçemez Çünkü köprüde at gişesi YOK Deveye '' Niçin boyun çarpık ?''demişlerMinibüsten yeni indim demiş Davetli Umduğunu yok yanına getirdiğini yer Okul bizim evimiz, o yüzden daha alçaküstteki ediyoruz Öğrenciyi KRAL dairesine koymuşlar illa da tenefüs demiş Bir elin nesi var? yan ki PARMAK ları Ağaç yaş ise yağmur yağmıştır Uyur gezerliğin çaresi bulunduBoşuna yürümeyelim Gönül Ferman dinlemiyorBaşka bir kaset takalım Moraliniz BOZUKsa son kullanım tarihinize BAKIN ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte lüzum YOKduvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh:duvaryazisid5c563f5ccbcaagifalt :hhh: Dp81 :hhh: