bilgiliadam
Yeni Üye
Duygusal Arabesk Sozleri
Dinliyorum Muslum Baba gecmiyor Sensiz Zaman Sende beni Anla Guzelim , Sensiz Yaşamak tek hatam
Yeryuzu taşla doludur Ama pek azı boyunlara kolye olur
En onemli vazifemiz; kulaklarımızı, soylediklerimizi duymaya alıştırmamızdır
Devler gibi eser vermek icin karıncalar gibi calışmak gerekir
Biz Bu Yolları ne bıcaklar yaralar yiyerek gecirdik, şimdi bir insafsızın elinde kalbim vurdu hanceri oldurdu beni
Kolumda Jilet izi Dinliyorum arabesk i bırak bu işleri guzelim ben her gece boyle icerim seni uzerim
Bu şarkılar Seni Anlatsada Bana Olmaz Artık Sendne Bana Fayda, Al Kalbimi Ez Ellerinde Sanada Bu Yakışırdı Sosyetik Gulzeli
Seven Hep Acımı ceker Dostum Vur Kadehe belki Unutursun
Seni Duşunurken Arabesk Şarkılar Dinlemek Hobim Oldu Sensiz yaşamak ise Artık Fobim Oldu
ya Ellerimi Bırak Duşeyim ya Cek beni kendine Kalbimi vereyim Guzelim
Testinin icinde ne varsa dışına da o sızar
Pencereden bakan dışarısını gorur Pencereye bakan ise camın kirini
Meyvası camura duşuyor diye ağaca mı lanet edilir?
Yolların Sonu Yoktur Guzelim Sonumuzu birlikte cizelim gel benimle Cık yola Kalmazsın benimle Yaya
Dinliyorum Muslum Baba gecmiyor Sensiz Zaman Sende beni Anla Guzelim , Sensiz Yaşamak tek hatam
Yeryuzu taşla doludur Ama pek azı boyunlara kolye olur
En onemli vazifemiz; kulaklarımızı, soylediklerimizi duymaya alıştırmamızdır
Devler gibi eser vermek icin karıncalar gibi calışmak gerekir
Biz Bu Yolları ne bıcaklar yaralar yiyerek gecirdik, şimdi bir insafsızın elinde kalbim vurdu hanceri oldurdu beni
Kolumda Jilet izi Dinliyorum arabesk i bırak bu işleri guzelim ben her gece boyle icerim seni uzerim
Bu şarkılar Seni Anlatsada Bana Olmaz Artık Sendne Bana Fayda, Al Kalbimi Ez Ellerinde Sanada Bu Yakışırdı Sosyetik Gulzeli
Seven Hep Acımı ceker Dostum Vur Kadehe belki Unutursun
Seni Duşunurken Arabesk Şarkılar Dinlemek Hobim Oldu Sensiz yaşamak ise Artık Fobim Oldu
ya Ellerimi Bırak Duşeyim ya Cek beni kendine Kalbimi vereyim Guzelim
Testinin icinde ne varsa dışına da o sızar
Pencereden bakan dışarısını gorur Pencereye bakan ise camın kirini
Meyvası camura duşuyor diye ağaca mı lanet edilir?
Yolların Sonu Yoktur Guzelim Sonumuzu birlikte cizelim gel benimle Cık yola Kalmazsın benimle Yaya