Son Konu

Duygusal Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Duygusal Aşk Mesajları

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donup de kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım! Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı muspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim Guzelsin, şirinsin, şahanesin Cektiğim cileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım Allahım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak Tek başıma değilim, ben ve umitsiz aşkım var Ayrılık kucuk sevgileri oldurur, ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup, yangını koruklediği gibi Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin Dun cicekcinin onunde bir gul gordum, dunyanın en guze lgunu benim diye haykırıyordu O gulu aldım, ama en guzel gul olduğu icin değil Seni gorup utansın diye! ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin ONCE DUSTUGUMDE KALKMAYİ OGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ OGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA OGRENDİM HERSEYİ OGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ OGRENEMEDİM insanlar kirmizi gullerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğimDéN Op Béni iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gozLerim daLar derin ßenim hisLerim ßoyLedir yerLi yersiz soyLenirsozLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksıngerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın ! Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRC VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GUzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA! Hi¢ VaraMaDIM FarkIña, DU$UñMëDiM ki ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $iMDi ¢ëki¥øruM istë kahrIñIYëñi acILar ta$I¥øruM, DUñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñIMutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr UstUMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi Ne cok oğrendi bu gonuL ne cok sondu, ne cok yandı Her defasında bu SoN sandı ama aLdandı ßu gonuL uyandı, bu sabah yeniden ba$Ladı! YıLLar NeLeri goturdu Ozunden, Neleri Unuttu Yureğim Sele mi KapıLdın Yoksa İstanbul Yamacında!? SoyLe, Sucumuz Neydi Bizim ღ ღYıLLar NeLeri goturdu Ozunden, Neleri Unuttu Yureğim Sele mi KapıLdın Yoksa İstanbul Yamacında!? SoyLe, Sucumuz Neydi Bizimღ Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim!! insani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mumkun iken yasanmayan mutluluklardir!! Gonul bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!! gozlerim kaldı sende istesem verir misin?seni seviyorum desem bende seni dermisin?yaprak değil ciceğim,hayal değil gerceğimsana son sozum sevgilim seni daima seveceğim Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi duşunCılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsinDurgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin sevgılı senınle ben pergel gıbıyız ıkı basımız var bır tek bedenımız ne kadar donersem doneyım cevrende,er gec bas basa verecek degıl mıyız? Sevgi karanlık bir tunelde yakılan mum ışığı gibidir Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne olduğunu soylemez Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara Senin gozlerinde ışlıdayan bir cift yıldızı gonderirdim Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hancer kınıda durmalı , Seven olene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin Sen dunyaya surgun bir meleksin Ve ben seni o kadar cok seveceğimki Bir daha cennetine donemeyeceksin Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var Sevgi bir yıldızdır yanıp sonen , Masmavi bir duştur gokyuzunde hic olmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hic bitmeyen Eğer birgun sevmek istersen once kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Cunku ben seni oyle sevdim Bir gun gelip soracaksın beni mi daha cok seviyorsun yoksa Tanrıyı mı diyeBen hic duşunmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen kusup gideceksin Ama nereden bileceksin icimdeki Tanrının sen olduğunu Hayatta uc şeyi sevdim; seni, kalbimi, umit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim, Belki seversin diye Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha cok seviyor Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin Yaşamak gecenin tum karanlığına rağmen, Buğulu bir cama guneşi cizebilmektirYAŞAMAK DİRENMEKTİR ! Ağlamak istiyorsanız asla yapmayınCunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin,Yaşayan birileri mutlaka vardır Eğer bir gun aşkın olurse onu doğduğu yere gom kalbine

Üst Alt