Son Konu

Duygusal Ayrılık Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Anlamlı Ayrılık Sozleri,

En Anlamlı Ayrılık Mesajları,

Her Gun Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Acıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidirİnsanın Kendisi

Ayrılığın bedelini binlerce kez cekerek odedimbu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bukuk gezdimşu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GULUMonun icin en son dileğim seni son kez olmeden goreyim

Seni sevdim ne yazık ki soyleyemedim Sen bir umuttun yureğimde buyuttuğum Bazen karanlık gok yuzunde ışıldayan bir yıldız, bazen de goremediğim masum bir melektin Ben se seni senden habersiz seven biriydim

Umutsuzluğu ihrac eden bicok ulkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin huzun dolu tetiğini coktaan cektım,seni oldureli cok oldu

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

Seni yureğimin derinlerine attımUzerine Celik kapilar kapattım beni oyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Sen cezani kendi kendine verdin

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala elsallıyorum

Seni dunler icin sevmedimdunler yaşanıp bittiseni bugunler icinde sevmedim bugunlerde bitecekseni yarınlar icin sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildiğin adresteyim

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz Her şeyi unuturda şu gonlum bir seni unutamaz

Ağlayışım terk edip gidisine değilBen; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştimSen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir

Üst Alt