Nefesim Tukendi Sayende inancım Kalmadı Hic Bir Sevgiye Sende Yalan ruzgarı oldun Kalbimin onunde Sanada Gule Gule
Sen Sozlerimde Değil Yanımda Hic Değil! Sen Sozlerimde Değil Dumyamda Yoksun Artık Kapat git Anıları!
Azraile meydan Okuduğum Bu hayatta Canımı Aldın Azraile Bırakmadın, Şimdi Canımı iStiyorum yarınlarımı geri Ver Bana!
Sana Guvenerek Cıktım Acı Hayatın Yoluna Sana inanarak Başladım Hayata inanmaya Yine Benim Canımı Aldın hayatın Ortasında!
Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Sozlerindi
Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Değil Benide Benden Aldın
Seni Sonbahar ruzgarlarına Bırakıyorum Yaktığım Canımı Yeniden Hayata Hazırlıyorum Sensiz Yaşamak Hayata Yeniden Başlamak iStiyorum
Hayatım Sessiz bir fiLm gibi Oyuncular var Ses yok Hepsinin Sesini Kıstım Kendim Yaşıyacağım Hayatımı Artık Kimseye Ne el Nede Bel Bağlıcam
Sayende Kirlenmiş Dunyam iLe bıraktın Beni Şimdi Yeniden Kuruyorum Duzenimi Canımı Yaktığın Anılara Guluyorum ve Sana Lanet ediyorum
Bir Gecenin kor kuyusunda Kalbimi Elime Aldım, Sadece Sana feryadım Sadece Sana Beddualarım Canımı Aldın Kalbimi Parcaladın
Hayata Gulecek Mecalim Kalmadı Zaten hayat Tokat Atmıştı Seneler once Şimdi Yine Sayende hayat Beni Tokatladı
Sevmişim Birkere Gonul Soz Dinlemez Ne Care? Seni Sevdim işte ben o gun bittim
Eyy Aşıklara Mekan oLan Koca Dunya Sen Dondukce ben Ağlayacağım insanlara Aşıklara Uzaktan Bakacağım
Musalla Taşıma Yinede Adını Yazdırcam Seni nekadar Sevdiğimi Gor Ve kendinden Utan Senin icin Neler Yaptığımı Ve Yapacağımı Anlaman icin
Bu Dunyaya Sevmek Sevilmek Ve Ekmek icin Geldik Ekmeği Bulduk Ama Sevmek Sevilmek Bizi Ekmeğimizden Etti
Guzel Maziiler yaşandı Bitti Nostalji Gibi Esti Gecti Şimdi Sağ Elimde ilK Mektubun Var Sevgilim Sol Elimde iSe intihar Sebebim
Ziyan Olan Zamana Bakıp Ağlıyorum Canımı Zaten Aldın Şimdi Sadece Kendime Ağlıyorum
Sana Derdimi Anlatsam Kabusların Olur Sana Sevgimi ANlatsam icine dert Olur Bu yuzden Suskunluğum Bu Yuzden SevgiLiye Susuzluğum
Harikalar icinde yaşamak vardı seninle anıları paylaşmak vardı şimdi bir şişe biraya mahkum ettin beni vicdansız
Alkoliksin Dediler Sebebini Sormadılar, iciyorsun Dediler Neden Demediler, Bunlar Aslında Gercek Aşkı Gormemişler
uyumak haram Oldu Sozlerin Bedenime Dolandı Soğuk Gecelerin Sabahında Sıgaramla Paylaşırım Anılarımı
Vefasız Sevgili Sana feryatlarım Sen Sevmek Nedir bilirmisin gercek Sevgiyi icinde bulabilirmisin? Sen Sadece Kendini Duşunen Adi Birisin!
Aşk Acısınıda oğrendik Bu Saatten Sonra Sevmekmi Kaldı Hayatımızda? Canımızı Aldırlar Sonunda Sevmek yok Birdaha!
Gul Gibi Kokan tenine Aldandım Guzel Guluşlerine Yakalandım Sahte Sozlerine inandım şimdi Acılarla Savaşıyorum Anılarımla Beni Bıraktın
Sana Aşk Değil Dert Lazım Sana Sevgi Değil Acı Lazım Sana Seven Değil Seni Harcayacak Biri Lazım Ozaman Akıllanırsın Sen
Ne Dostuma Guvenir Oldum Bu Hayatta nede Sevgilime Hepsi Vuruyor Arkandan Gunun Birinde Lanet olsun hepsine
Bu Dunyada Akılda Kalıcı tek Şey Anılarımız oLmuş Yalandan Kullandığımız Sevgi Sozleri oLmuş gercek ise yerin Altında Bekliyor Bizi
Yalanda Olsa Seviyorum Seni, Bu hayat Yalan Ama Gercek Aşkı Bulurum Sonunda Bu Dunyada Gercek Sandığım Aşklar Yalan Olsada, Yalan Dunyada gercek Aşkı Yaşıcam inanıyorum Buna
Gozyaşlarına Aldanacağımı Sanıyorsan Boşuna Ağlama Sozlerinle Guleceğimi Sanıyorsan Boşuna Konuşma Bitti Artık herkez Kendi Yoluna
Can Alıcı Sozler Soyleme Bana Zaten kalbimi Aldın Ellerinin Arasına Lutfen Sana Olan Sevgimi Bir anda parcalama