Son Konu

Duygusal Mesajlar Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Duygusal Mesajlar Kısa

Hayatıma bir damla gozyaşın yeter yeniden canlamam icin beni sevdiğini goster hadi yaşart icimdeki sevgini

Seni Hayallerimde Değil Kalbimde Barındırıyorum ve inan bana seni cok seviyorum

Eskiden İnsanlar Sevilir, Eşyalar İse Kullanılırdı Gun Geldi Eşyalar Sevilir, İnsanlar Kullanılır Oldu

gozlerine bakıyorum ve mutlu oluyorum seninle, seni seviyorum deyince hayat başlıyor benim icin bir kez daha

İnsanlar soylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz

Ağlayışım terk edip gidisine değilBen; sensizken senden diye sensizi ligi de sevmiştimSen; seninle birlikte sensizliği de alıp gittin

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir

Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, Akıllı ise O'nu ayaklarını altında arar Seninle olmak varken;Sensiz kalmak, Yaşamak dururken olmek demektir…

Allahım beni oyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamasın

Almak istedim , ellerini alamadım Bakmak istedim, gozlerine bakamadım Sarmak istedim, kollarıma saramadım Gormek istedim, son defa goremedim cunku aramıza olum girdi

Yorgun Yıllar Alsada benliğimi benden kalbim herzaman Seninle Masal perim

Seni yarınlar icin severken eskimiş bir anı oldun hayatımda birden, kacıp gittin hic bir sebep yokken

Bir umuttu yalnızlık bir şeyleri paylaşamamaktı belki,gozler dalıp giderken, yaralı bir serceye ağlayan bir buluttu belki de,belki bel kilerle dolu bir hayattı bu

Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın

Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben coktan razıyım

Duygusal Mesajlar Kısaduygusalmesajlar1

Biraz buruk bir duygu yuklenirse yureğine gozlerin takılır kalırsa uzaklara hele kulakların deli gibi cınlarsa zamansız,bil ki bir yerlerde ozleniyorsun

Adına şarkılar yazmadım diye resmini yollara cizmedim diye sanmaki sevgilim seni sevmedim

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme,belkide mutluluk guluşunde saklıdırsakın ağlama gelki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Seni Ozlemek Acı Cekmekse O Acıyı Severek Cekiyorum, Seni Sevmek Gunahsa Hic Cekinmeden Gunaha Giriyorum, Sana tutkun Olmak Olmekse Al Sana Canımı Veriyorum

Hasretim senelere donse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir dert cektirsen de seni mahşere kadar sevmeye yeminim var

Üst Alt