Ben seni dun sevmedim, cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek
Ruyalarini gul yapraklaiiyla yatagini papatyalarla susledim, uzerini sevgiyle ortup tum kabuslari aldim ki en guzel ruyalari sen goresin
Sen elimden tutunca, deniz basardi icimi Sen elimden tutunca, yuregim yesil yosunlara takilip gunlerce dip akintilarinin peşi sıra gitmk isterdim
Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayim
Yillar vardir nasil gectigini bilmezdim, bir gun vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti, iste o ani senle yasadim senle sevdim
Aşkımı Bilmez Kimse Senden Başka Senide Kimse biLmez Benden Başka Bu Aşk Hayatımda Seni Tanıdım hayat Başladı Yanında Seninle Son Bulur Ancak Bu Ruya
Yaprak doken gencligimin satir aralarinda alti kirmiziyla cizilmis ve tirnak icine alinmis suskunlugumun bas harflerisin
Yine Sonu Gelmiyecek Bir Gece Yine Sensiz gecicek bir gun Ama Unutmaki Sensiz Gecen Zamanda Bile Seni Sevmeyi oğrendim Bebeğim
Guller hep ellerinde acsin,ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasinmutluluk hep yuregine dolsun,ama beni unutturmasin
Gun bir gun, sevdalanmis geceye gecede yakomoz dusurmus denize ogunden bugune geceyle gunduz ayrilmaz olmus taki gunes tutlup golge dusurene dek sevdalara
Guller guzeldir Dikeni Olmasa, Kokusu yeter her Aşığa, Sen benim Biricik Gulumsun Dikenin Batsada Kokluyacağım Son Gulsun!!!
Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden ba$kasini gormeyen ben
Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim
Gece midir insani huzunlendiren,yoksa insan midir huzunlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana dusunduren yoksa ben miyim seni dusunmek icin geceyi bekleyen ?