Son Konu

Dying Light 2'nin Tanıtım Videosu Yayınlandı

makaleci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

2015 yılında piyasaya sürülen ve hala önemli bir canlı kullanıcı sayısına sahip olan Dying Light'ın yeni sürümü için yeni bir tanıtım medyası yayınlandı. Aksiyon, dehşet ve macera olarak nitelendirilen Dying Light'ın yeni oyununun da en az serinin birinci oyununu kadar heyecan dolu dakikalar içereceğini söylemek de mümkün görünüyor.

f1ff719d7da2f9864e4a087a43b02853f5c03442.png

E3 2019 aktiflikleri kapsamında gösterilen bu tanıtım videosunda Aiden Caldwell olarak isimlendirilen bir karakteri yönetiyoruz. Büyük bir enfeksiyonla karşı zıdda kalan yerkürede alınabilecek her karar karakterimizin vefatına neden olabilir. Ama bunun tek sebebi enfeksiyon değil. Bu başıboş yerkürede eli güçlü olan öbeklerin öbür kişileri denetim altına alma uğraşları de karakterimizin hayatını önemli manada risk altına atıyor. Unutulmaması gereken tek şey, aldığınız her kararın içinde bulunduğunuz yerkürenin gidişini etkileyeceği.

Dilerseniz lafı daha ziyade uzatmadan bu oyunun tanıtım görüntüsüne geçelim;

Vahşetin hiç eksilmeyeceği, her saniyesi kaygı olan bu Dying Light 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun, konsolların kendi mağazaları üzerinden ve bilgisayarlar için de Valve'ın Steam platformu üzerinden satışa çıkacak. Steam'de de şu an için Dying Light 2'nin bir mağaza sahifesi oluşturulmuş durumda. Şimdilik istek listesine ekleyebileceğiniz bu eseri, istek listenize eklemek isterseniz ve oyunla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmek isterseniz burada bulunan ilişkiyi kullanabilirsiniz.

Üst Alt