B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ocak 2024 #1 Ebru Gundeş İkimizin Yerine Şarkı sozleri Ebru Gundeş İkimizin Yerine şarkısı sozu Sevdim cok sevdim Tanıdım aşkın en saf halini Kokladım gecelerce Bıraktığın eşyayı boş evi Uzanamadı elim telefona Defalarca gidip geldi Yenik duştum kendime Gore gore Gurur sandığım aslında Umitsizliğimdi Anladım temelli gittiğini Haklıydın ustelik Suc benimdi Sen uzulme gulum incinme Canımın ici iki gozum sakın kusme Bana hediye bırak butun kederleri Ben ağlarım ikimizin yerine Bilirsin aslında adaletsizliğini İstemezsin hani sen de bittiğini Ama kendinden yanadır ya hep yurek Feda edip aşkı korur ya kendini Yenik duştum kendime gore gore Gurur sandım aslında umitsizliğimdin Anladım temelli gittiğini Haklıydın ustelik suc benimdi Sen uzulme gulum incinme Canımın ici iki gozum sakın kusme Bana hediye bırak butun kederleri Ben ağlarım ikimizin yerine
Ebru Gundeş İkimizin Yerine Şarkı sozleri Ebru Gundeş İkimizin Yerine şarkısı sozu Sevdim cok sevdim Tanıdım aşkın en saf halini Kokladım gecelerce Bıraktığın eşyayı boş evi Uzanamadı elim telefona Defalarca gidip geldi Yenik duştum kendime Gore gore Gurur sandığım aslında Umitsizliğimdi Anladım temelli gittiğini Haklıydın ustelik Suc benimdi Sen uzulme gulum incinme Canımın ici iki gozum sakın kusme Bana hediye bırak butun kederleri Ben ağlarım ikimizin yerine Bilirsin aslında adaletsizliğini İstemezsin hani sen de bittiğini Ama kendinden yanadır ya hep yurek Feda edip aşkı korur ya kendini Yenik duştum kendime gore gore Gurur sandım aslında umitsizliğimdin Anladım temelli gittiğini Haklıydın ustelik suc benimdi Sen uzulme gulum incinme Canımın ici iki gozum sakın kusme Bana hediye bırak butun kederleri Ben ağlarım ikimizin yerine