Konami, daha evvelden ilan ettikleri üzere, eFootball PES 2020 için bir demo yayınladı. Demoda Quick Play ve Co-Op maçlar mahal alıyor. Başkaca Edit Mode da bulunuyor. Binaenaleyh, oyuncular kendi gruplarını yapabilecekler. Demoya bir de tanıtım medyası eşlik ediyor:
Demoda nokta alan 14 ekipten kimileri şu halde sıralanmış durumda: FC Barcelona, Arsenal FC, Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Boca Juniors, River Plate.
Görüldüğü üzere PES’in lisanslı kadroları yüklü olarak Güney Amerika memleketlerinden. Aslında PES'in FIFA önünde elini zayıflatan noktalardan birisi de bu lisans problemi olagelmiştir. Bilhassa geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi lisansını rakiplerine kaptırmaları da seri ismine değerli bir kayıptı bana soracak olursanız.
Yeniden de "lisansları falan başa takmam, benim için PES'in sunduğu keyif yeter" diyenler vardır daima. Lakin son yıllarda bu kümede da bir kan kaybı yaşandığı aşikar. Bakalım bu sene eSpor temasına yönelmeleri nasıl bir sonuç verecek, bekledikleri üzere bir tablo çıkacak mı ortaya.
Şayet bu sefer de bir baht vereyim, bakalım bu yıl toparlayabilmişler mi diyen gruptaysanız, demoya Steam sahifesinden ulaşabilirsiniz. Vurduğunuz gol olsun…