bilgiliadam
Yeni Üye
eğer varsa sende beni affet ) benı affet hoş sözler Lucida Handwriting, Cursivesende beni affetegervarsasendebeniaffet5c5552963721calt ) SENİN TAHTAPERDENE Subject: FW: eğer varsa KOYDUĞUM ÇIVI İÇİN BENİ AFFET(eğer varsa) Fena karakterli bir genç varmış Bir gün babası ona çivilerle doymuş bir torba vermiş ' arkadaşların ile tartışıp kavga ettiğin vakit her sefer bu tahta perdeye bir çivi çak' demiş Genç, birinci ilk günde tahta perdeye 37 çivi çakmış Sonraki haftalarda kendi kendine denetim etmeye çalışmış ve geçen her günde daha eksik tirnak çakmış Nihayet bir gün gelmiş ancak hiç çivi çakmamış Babasına gidip söylemiş Babası onu her tarafta tahta perdenin önüne götürmüş Gence bugünden başlayarak tartışmayıp ağız dalaşı etmediğin her gün için tahta perdelerden bir çivi çıkart (sök)' demiş Günler geçmiş Bir gün gelmiş ama her çivi çıkarılmış Babası ona 'aferin iyi davrandın ama bu tahta perdeye itinalı bak Bundan Böyle fazla delik var Bundan Böyle geçmişteki gibi güzel olmayacak' demiş Arkadaşlarla tartışıp kavga edildiği süre fena kelimeler söylenilir Her kötü sözcük bir yara(delik)bırakır Arkadaşına bin kere kendisini affettiğini söyleyebilirsin fakat bu delik aynen kalacak(kapanmayacak) Bir dost ender bir mücevher gibidir Seni güldürür yüreklendirir sen ihtiyaç duyduğunda asistan olur seni dinler sana yüreğini açar' demiş Bu hafta dostluk haftasıdır Sen de arkadaşlarına bu maili bayrak direği, sana gönderene bile bayrak direği E mail sana döndüğü süre ne değin arkadasın var öğreneceksin Sana iyi bir dostluk haftası diliyorumSenin arkadaşlığın için çok teşekkür ediyorumSenin tahta perdene koyduğum çivi için beni affet (eğer varsa)egervarsasendebeniaffet5c5552963721calt egervarsasendebeniaffet5c5552963721calt egervarsasendebeniaffet5c5552963721calt egervarsasendebeniaffet5c5552963721calt egervarsasendebeniaffet5c5552963721calt ):