bilgiliadam
Yeni Üye
Elif Güvendik Aşk Nağmeleri () Genç ve güzel ressam Elif Güvendik fazla yakında yepyeni albümüyle müzikseverlerle buluşuyor sanatçının albüm tanıtımıyla ilgili sizler için detaylı bilgilere geçiyor ve sanatçıya mekanicom olarakta başarılar diliyorum 1549257762 1549257762 elifguvendikasknagmeleri5c57cc26b73e6elifguvendikasknagmeleri5c57cc26b73e6elifguvendikasknagmeleri5c57cc26b73e6Takriben 7 yıl “Elifnağme isimli televizyon programının sunucusu ve yapımcısı olan, ekranların sevilen yüzü ELİF GÜVENDİK, “AŞKNAĞMELERİ isimli ilk albümüyle müzik dünyasına yorumcu olarak adım atıyor Uzun süredir albüm üstünde çalışan şarkıcı birincil albümünde birbirinden manâlı sanatçıların şarkılarına yer verdi ELİF GÜVENDİK birincil albümünde, Serdar Ortaç, Yıldız Tilbe, Mustafa Filika, Ferda Anıl Yarkın, Sude Bilge Demir, Bülent Özdemir, Emrah Gökelma, Murat Tekyıldız’ın şarkılarından oluşan bir repertuar hazırladı Hem albümde Türk Ahali’nin sevilen eserlerinden biri olan “Hey Onbeşli isimli türkü ELİF GÜVENDİK ve Dj Funky C düeti olarak yer alıyor Albümde üç tane yeni şarkı, dört tane de cover şarkı elde etmek üzere toplam yedi şarkı bulunuyor Hem bu şarkılardan üç tanesinin yankı, bir tanesinin de remix elde etmek üzere farklı versiyonları da albümde uyarı çekiyor “AŞKNAĞMELERİ albümünün birincil klibi söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait olan ‘’Karagün’’ isimli şarkıya Mehmet Turgut yönetmenliğinde çekildi Keza albümün fotoğrafları da Mehmet Turgut imzası taşıyor ELİF GÜVENDİK’in “AŞKNAĞMELERİ isimli albümü 16 Ekim’de OSSİ MÜZİK etiketiyle yayınlanacak albümün yapımcısı Hakan Eren Albümdeki düzenlemelerde Suat Aydoğan, Emrah Gökelma, Serhat Şenselsi ve Semih Tuncer göre yapıldı Albümün kapak ve kartonet tasarımı Arda Aktaş’a ait Albüm İçeriği 1KARAGÜN Laf –Müzik : Serdar Ortaç Düzenleme : Suat Aydoğan 2AH NE ÜZÜLDÜM Laf –Müzik : Sude Bilge Demir Düzenleme :Emrah Gökelma ( EMO) 3 AŞKNAĞMELERİ Laf Müzik : Emrah Gökelma (EMO) Düzenleme :Emrah Gökelma ( EMO ) 4KABAHAT BENDE Laf : Mustafa Sandal – Ferda Anıl Yarkın Müzik : Mustafa Sandal Düzenleme : Semih Tuncer 5HOŞ BIR ŞEKILDE KAL Söz :Yıldız Tilbe Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme :Emrah Gökelma (EMO) 6HEY ONBEŞLİ (Funky C ile Düet) Lafelifguvendikasknagmeleri5c57cc26bf75bgifalt :A :A :AnonimFunkyC Müzik : Anonim Düzenleme : Semih Tuncer 7SALLANDIM Laf&Müzik : Murat Tekyıldız Düzenleme : Emrah Gökelma ( EMO ) 8HOŞ BIR ŞEKILDE KAL – AKUSTIK Söz :Yıldız Tilbe Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme :Emrah Gökelma (EMO) 9AŞKNAĞMELERİ – YANKI (Emrah Gökelma ile Düet) Söz & Müzik : Emrah Gökelma Düzenleme : Emrah Gökelma& Serhat Şenselsi 10AH NE ÜZÜLDÜM –YANKI Laf & Müzik : Sude Bilge Demir Düzenleme :Emrah Gökelma & Serhat Şenselsi 11KABAHAT BENDE ( Remix ) Söz : Mustafa Sandal – Ferda Anıl Yarkın Müzik : Mustafa Sandal Remix : Berkay Birecikli Çıkış Tarihi: 1610