B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Kas 2023 #1 Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1.5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2.5 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao Kabartma tozu Vanilya 2 adet elma 1 tatlı kaşığı tarçın 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2 yemek kaşığı damla çikolata Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri çırpalım süt yağ ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. Un, kakao, vanilya, kabartma tozu eklenir, karıştırılır. Ben 26 cm kelepçeli kalıba döktüm borcam da olur. Sonra üzerine elmaları küp küp doğrayıp, tarçınla karıştırıp, serpiştirin ve damla çikolata serpin. 180 derecede 45dakika pişirelim yumuşacık enfes bir kek Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1.5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2.5 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao Kabartma tozu Vanilya 2 adet elma 1 tatlı kaşığı tarçın 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2 yemek kaşığı damla çikolata Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri çırpalım süt yağ ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. Un, kakao, vanilya, kabartma tozu eklenir, karıştırılır. Ben 26 cm kelepçeli kalıba döktüm borcam da olur. Sonra üzerine elmaları küp küp doğrayıp, tarçınla karıştırıp, serpiştirin ve damla çikolata serpin. 180 derecede 45dakika pişirelim yumuşacık enfes bir kek Elmalı Çikolatalı Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı