K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Elmalı Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 2,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı el yapımı dut pekmezi 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığı tarçın 1 küçük köy elması Üzerini süslemek için; Birkaç küp elma Birazcık hindistan cevizi Elmalı Yulaf Lapası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Malzemelerimizi (elma hariç) tencerede pişiriyoruz (10 dk) Pişen yulafa küp şeklindeki elmalarımızı ekleyip karıştırıyoruz. Ben süslerken hindistan cevizi ve elma kullandım, siz istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz. Elmalı Yulaf Lapası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Elmalı Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 2,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı el yapımı dut pekmezi 1 çay kaşığı kakao 1 çay kaşığı tarçın 1 küçük köy elması Üzerini süslemek için; Birkaç küp elma Birazcık hindistan cevizi Elmalı Yulaf Lapası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Malzemelerimizi (elma hariç) tencerede pişiriyoruz (10 dk) Pişen yulafa küp şeklindeki elmalarımızı ekleyip karıştırıyoruz. Ben süslerken hindistan cevizi ve elma kullandım, siz istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz. Elmalı Yulaf Lapası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı