Son Konu

Elon Musk’ın Jetini Takip Eden Genç Bedava Tesla Teklifini de Reddetmiş!

klimaci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-4f35039bb7d9b73a1d16e33e5b247819dc444c9b.jpg

Geliştirdiği özel yazılımla Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk’ın özel jetini takip edip Twitter'daki @ElonJet hesabında paylaşarak ünlü olan 19 yaşındaki Jack Sweeney, bir şirketten hesabı kapatmak için fiyatsız bir Tesla almaya hak kazandı. Fakat Musk’ın genç hayranı, bu teklifi gerekçeli bir formda reddetti.

Florida Merkez Üniversitesi'nde okuyan 19 yaşındaki Jack Sweeney, otomatik hava trafiği denetim merkezinden aldığı bilgileri eş vakitli olarak Elon Musk'ın özel jetini takip etmek için kullandığı bir özel yazılım geliştirdi.

Sweeney, Twitter'daki @ElonJet hesabında Musk'ın özel jetinin havalanmasından inişine kadar olan tüm anları pozisyonuyla paylaşıyor.

Elon Musk, kendisine paylaşım yapmayı durdurması karşılığında 5 bin dolar teklif etti. Sonrasında bu teklifi reddeden gencin 50 bin dolar istediği ortaya çıkmış ve bu parayla Tesla Model 3 alabileceğini söylemişti.

Bu habere husus olan ücretsiz Tesla Model 3 teklifi araç kiralama şirketi olan Autonomy'nin CEO'su Scott Painter'dan geldi.

Painter, hesabını silmesi halinde Sweeney’e Tesla Model 3’e 3 yıllık fiyatsız abonelik teklif etti. Sweeney bu teklifi de reddererek abonelikle ilgilenmediğini söyledi...

The Journal ile yaptığı röportajda Sweeney aslında kiralık bir Tesla teklifini geri çevirdiğini dile getirdi. “Kendi otomobilimi istiyorum. Üç yıl sonra geri vermek zorunda kalmak istemiyorum. Gerçek bir Tesla’m olsaydı hesabı kapatırdım” dedi.

İşleri büyütecek!

İşleri biraz daha büyütme kararı aldığını belirten genç, Elon Musk üzere milyarderlerin özel jetlerini an be an takip edilmesine imkan sağlayan yeni bir platform için kolları sıvadığını duyurdu. 

Artık ise sırada Bill Gates ve Jeff Bezos gibi isimlerin olduğunu da kelamlarına ekledi.

Üst Alt