bilgiliadam
Yeni Üye
En cazibeli ve Hoş Sözler damardan Hoş Sözler ~ Güzel Sözler~ 1549097882 1549097882 enalimliveguzelsozlerdamardan5c555b9e9d9b4enalimliveguzelsozlerdamardan5c555b9e9d9b4 http:wwwasksiirlerinetFlashdosyalarbanupdatedportfoliogif Sevgilim bil fakat senden uzaktan ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları! özlemin bir dere olmuş yarar girer içimde oysa dağları! Seni sevdiğim dek yaşasaydım,sonsuz olurdum Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısınBiliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağaDenk gelirde rastlar diye bir yıldızaYanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını Oysa kim bilir oysa ,yanağımda yangınlardan fazla önce o yarin bıraktığı öpüş izi var Yüreğimde anılardan kalan bin hayal izi var Kanmadım aynalara sana kandığım kadariçimde bir avarelik sana yandığım kadar Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; o kadar acıyor ancak, acılar ağrısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımdaArdımda bir yürek yükü rüzgarNe vakit sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını