Son Konu

En Anlamlı Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Anlamlı Aşk Mesajları,

En Guzel Aşk Sozleri,

Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur

Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak

Tek başıma değilim, ben ve umitsiz aşkım var

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur, ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup, yangını koruklediği gibi

Gonlume taht kurdun, Gonlumun sultanı oldun, Gece gokyuzunde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Kardelen gokyuzune aşık olur kafasını karın altından kaldırır ya zemheri yureğim derki icinde kardelen cesareti kadar cesaret yoksa sakın aşık olma

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Bizim omrumuzde mezarlarımız doğuşumuzda kazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır seni unuttum kelimesi sadece kan ile mezar taşımda yazılır seni unutmadım

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Bir kız sevdim beni hic sevmedi,bir kız sevdim değerimi bilmedi, bir kız sevdim aşkımın değerini bilmediŞimdi o aşk yoksunu,bense cok mutluyum

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir

Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donup de kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Bir yurek nelere yeterse, bir can bir canı nekadar severse, damardan nekadar cok kan gecerse, yaşam bir olume nasıl değerse sende benim icin okadar değerlisin

Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar seni seveceğim

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

Gul dediğin nedirki solar giderGun dediğin nedirki gecer giderAteş dediğin nedirki kul olur giderAma sana olan sevgim sonsuzdurAncak mezarda biterSerserim

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir

Guzelsin, şirinsin, şahanesin Cektiğim cileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Sevgilerin en guzeli seni sevmek,Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek
Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

Dunyada 2 renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!

Beni terk ettiğin gun saclarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gun kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gun oleceğim

Damdan duşer gibi hayatıma girdin, beni deli ane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar aşık ettin

Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

Üst Alt