bilgiliadam
Yeni Üye
En Anlamlı Kapak Sözler En Anlamlı Kapak Sözler Manalı Kapak Sözleri Merhaba Sevigili Melek'ler ve manalı kapak sözler arayan bütün misafirler, bu yazımızda sizler için anlamı epeyce hoş olan kapak sözler sunuyor ve ilgili tüm arkadaşları bu sayfamıza davet ediyoruz 1549102946 1549102946 enanlamlikapaksozler5c556f668a791enanlamlikapaksozler5c556f668a791 enanlamlikapaksozler5c556f668a791 Fazla Şekil yapma önümüzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım 3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında Bizim Kurduğumuz Hayallerde ölüm Yaşadığımız Hayatta Ölümün Kendisi Vardır Ayaklarını Eline veririm yürümesini unutursun ona göre 5 Şahsiyet Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol Parazit yapma çekil aradan çorap niyetine giyerim seni Yakında sana uçmayı öğretecem şimdilik yürümeyle başla sonra uçuşa geçiceksin Yol sen olsan yorulmadan yürürüm Rüya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hiç istemem Son nefesim sen olsan derhal ölürüm Ya bütün severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim Sen benden ayrılmaya karar verecek değin küçüldüysen ben senin uğrunda ölümü göze alacak değin büyüdüm demektir Kimine tarafından adamız, kimine tarafından yalanız Hepiniz dar olun biz adamına göre muamele yaparız Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Suç Oluşturan Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım Usturama Jileti Takarım Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Benekli Sakallarımız Acilen Varlıklı Çocuklarına İmaj olmuş Ulaşılmaz Olduğum Dürüst Değil Yalnızca, Kendimi Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum! Ya Allah'a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hiçbir Şeye Değmezsin Bir gün titreyerek uyanirsan bil ama resmini optügüm gündür Lakin bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim gözyaşı dökmek içinde olsa gözlerini özledim Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun değin soğuk olma