Son Konu

En Baba Kapak Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 En Baba Kapak Sözler kapak sözler kapak sözleri en sözler yapan laflar kapak sözler nickler burada ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM ELALEM CUZDANINI KOYAR BEN YUREGIMI KOYDUM BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM konu$acaksan pek ßir Konu$oysa Inanayim ağLatacakSan böylece ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyle 0ßir Gitki öLümü Unutayim Lakin SevecekSen pek ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIr kALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUNŞiMDi Diğer MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!! sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza tıraş bıçağı attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil BÜTÜN ALLAHSIZLARA Üç kuruşluk insana beş kuruşluk bedel verirsen aradaki iki kuruşa seni satar SIGARA VE IÇKI INSANI YAVAS YAVAS OLDURUYORMUŞ ULAN ZATEN KIMIN ACELESI VARKI SOKAKTA GEZIYOR BIR DELIKANLI ESRAR CEKIYOR GOZLERI KANLI OYLE BIR SEVDIGI VARKI ALLAHINA DEK SEVDALI BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALYINA GIDER ALEM BUYSA KRAL BİZİZ Gidersen Öyle Bir Gitmelisin fakat; Ayrılıklar Bile Seninle Kibir Duymalı Bir gün titreyerek uyanirsan bil ancak resmini optügüm gündür Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ KARADENİZLİYİZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KADAR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o birey seni öyle fazla defa aldatmışsa bu senin suçundur SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TITREK ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim Bir kar her birine değin beyaz ol fakat ; onun değin soğuk olma bitanem ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αηвαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη ~Sвєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη ~S ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• ne dayılıkta gözüm var ne de ağalıktayalnız dalımı kıran olursa ağacını kökünden sökerim Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden katiyen!!!vazgeçmez unutma!!!  

Üst Alt