B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ocak 2024 #1 En Cok Dinlenen Şarkılar 2019 2019 En Cok Dinlenen Şarkılar Can Bonomo Love Me Back Gokce Ne Yapardım Halil Sezai Olsun Murat Boz Kalamam Arkadaş Gokhan Tepe Soz Ferhat Gocer Unutmuş Coktan Yusuf Guney İki Romantik Deli Sıla Tam Da Bugun Halil Sezai İsyan Rafet El Roman Senden Sonra Model Pembe Mezarlık Zakkum Anason Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı Fettah Can Boş Bardak Halil Sezai Sonbahar Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Hadise Aşk Kac Beden Giyer Kenan Doğulu Doktor Ozan Dogulu & Atiye Aşkistan SeksenDort Şimdi Hayat Demet Akalın & Erdem Kınay Rota Enbe Orkestrası Senden Kıymetlimi Toygar Işıklı Nergis Emre Altuğ Adını Soylerdim Bengu Kalbi Olan Ağlıyor Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz Ki Sertab Erener Bir Caresi Bulunur Kolpa Nasıl Oğrendin Unutmayı Ajda Pekkan Yakar Gecerim alıntı
En Cok Dinlenen Şarkılar 2019 2019 En Cok Dinlenen Şarkılar Can Bonomo Love Me Back Gokce Ne Yapardım Halil Sezai Olsun Murat Boz Kalamam Arkadaş Gokhan Tepe Soz Ferhat Gocer Unutmuş Coktan Yusuf Guney İki Romantik Deli Sıla Tam Da Bugun Halil Sezai İsyan Rafet El Roman Senden Sonra Model Pembe Mezarlık Zakkum Anason Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı Fettah Can Boş Bardak Halil Sezai Sonbahar Ferhat Gocer Ayrılsak Oluruz Biz Hadise Aşk Kac Beden Giyer Kenan Doğulu Doktor Ozan Dogulu & Atiye Aşkistan SeksenDort Şimdi Hayat Demet Akalın & Erdem Kınay Rota Enbe Orkestrası Senden Kıymetlimi Toygar Işıklı Nergis Emre Altuğ Adını Soylerdim Bengu Kalbi Olan Ağlıyor Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz Ki Sertab Erener Bir Caresi Bulunur Kolpa Nasıl Oğrendin Unutmayı Ajda Pekkan Yakar Gecerim alıntı