B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 May 2023 #1 Aşk Şarkıları En Guzel Aşk Şarkıları Yeni Aşk Şarkıları Turkce Aşk Şarkıları Ben ufak bir liste hazırladımSizlerde en beğendiğiniz aşk şarkılarını bu başlığa ekleyebilirsiniz imagesenetkileyiciasksarkilari5ad21cb00af82 Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Deniz Seki Adaletsiz Secim Gripin & Emre Aydın Sensiz İstanbul'a Duşmanım Ozgun Muhur Rafet El Roman&Yusuf Guney Aşkı Virane Yıldız Tilbe Cabuk Olalım Aşkım İntizar Sensiz olamam GOKCE KIRGIZ Kalbime Gomerim Sezen Aksu Ben Sende Tutuklu Kaldım Leman Sam Gonul İclal Aydın Seni Seviyorum (Sen bilmiyordun) Uğur Arslan Son Hıckırık Ebru Yaşar & İsmail YK Seviyorum Seni Gulben Ergen Ya Olumsun Ya Duğun Orhan Olmez Damla Damla Yıldız Tilbe Aşk Laftan Anlamaz ki Aslı Gungor Aşk Herşeye Değer Ferhat Gocer Yanındayım Halil Kurt Senden Başka Zara Gercek Aşk Tuna Tabu Ebedi Aşkım
Aşk Şarkıları En Guzel Aşk Şarkıları Yeni Aşk Şarkıları Turkce Aşk Şarkıları Ben ufak bir liste hazırladımSizlerde en beğendiğiniz aşk şarkılarını bu başlığa ekleyebilirsiniz imagesenetkileyiciasksarkilari5ad21cb00af82 Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta Deniz Seki Adaletsiz Secim Gripin & Emre Aydın Sensiz İstanbul'a Duşmanım Ozgun Muhur Rafet El Roman&Yusuf Guney Aşkı Virane Yıldız Tilbe Cabuk Olalım Aşkım İntizar Sensiz olamam GOKCE KIRGIZ Kalbime Gomerim Sezen Aksu Ben Sende Tutuklu Kaldım Leman Sam Gonul İclal Aydın Seni Seviyorum (Sen bilmiyordun) Uğur Arslan Son Hıckırık Ebru Yaşar & İsmail YK Seviyorum Seni Gulben Ergen Ya Olumsun Ya Duğun Orhan Olmez Damla Damla Yıldız Tilbe Aşk Laftan Anlamaz ki Aslı Gungor Aşk Herşeye Değer Ferhat Gocer Yanındayım Halil Kurt Senden Başka Zara Gercek Aşk Tuna Tabu Ebedi Aşkım