Son Konu

En etkileyici Aşk ve Sevgi Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiye ve aşka dair en guzel sozleri sizler icin bir araya getirmeye calıştık Beğeneceğinizi umduğum birbirinden guzel Sevgi ve Aşk sozleri sizler icin sayfamızda olacak

imagesenetkileyiciaskvesevgimesajlari5ad91d5d8d96e

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun

Bir an buruk bir acı saplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni

Gecenin karanlığında, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Guneşin rengine benzemez gecenin rengi uşutur ayaz korkutur karanlık bugun bi gariplik bi huzun var yureğimde ya ben fazlayım bu şehirde yada sen eksik

Hani uzaktaki yıldız parlak gelirya insana uzakta olduğun icin aşığım sana Hani en guzel aşklar imkansız gelirya insana imkansız olduğun icin tutkunum sana

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

Aşk tatlı bir ruya ufak bir dunyagozlerde başlar,kalplerde yaşaraşk şiiri gibi guzel,film gibi gecerbir ruzgar gibi eser masal gibi biter

Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamiyorum Ama bir seyi bil ki seni cok seviyoruma€¦

Gokten bi yıldız sec senin icin ama iclerinden en guzeli en tatlısı olsun Gokten bide benim icin yıldız sec guzelliği onemli değil senin yıldızının yanında olsun BEBEĞİm

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa

Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Üst Alt