B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Kas 2024 #1 En Guzel Ağrı Turkuleri En Guzel Ağrı Havaları En Guzel Turkuler Kupkıran Ovaları Ağrıİsmet Kockar Kupkıran ovaları Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Yayılır develeri Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Oturmuş koyun sağar Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Terlemiş sineleri Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Burada atım deşti Murat oğlan da gecti Kurban olurum dostiar O yar ne dedi gecti Merenden İndim Duze Ağrıİsmet Kockar Merenden indim duze Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Can kurban eylerim size Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Ağrı Dağı tipisine Eller eller ince beller Mail oldum yapısına Duştum yarin sevdasına Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Bin bir kaygı tasa ile Eller eller ince beller Kockar ceker boy'na cile Mevlude'ye Leyla ile Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Sana Derler Dertli Ağrı Ağrıİsmet Kockar Sana derler dertli Ağrı Başın hep dumanlı karlı Aslı'ya kavuşmak icin Kerem seni aştı Ağrı Aman Ağrı canım Ağrı Yol ver yare gidem gayrı Butun dağların pirisin Suslu bir gelin gibisin Kurdun kuşun yuvasısın Gogsun cennet yatağıdır Aman Ağrı canım Ağrı Yol ver yare gidem gayrı
En Guzel Ağrı Turkuleri En Guzel Ağrı Havaları En Guzel Turkuler Kupkıran Ovaları Ağrıİsmet Kockar Kupkıran ovaları Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Yayılır develeri Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Oturmuş koyun sağar Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Terlemiş sineleri Hop hop maralı maralı maralı Oğlan dertli kız yaralı yaralı Burada atım deşti Murat oğlan da gecti Kurban olurum dostiar O yar ne dedi gecti Merenden İndim Duze Ağrıİsmet Kockar Merenden indim duze Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Can kurban eylerim size Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Ağrı Dağı tipisine Eller eller ince beller Mail oldum yapısına Duştum yarin sevdasına Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Bin bir kaygı tasa ile Eller eller ince beller Kockar ceker boy'na cile Mevlude'ye Leyla ile Eller eller ince beller Ben donerim gonul donmez Sana Derler Dertli Ağrı Ağrıİsmet Kockar Sana derler dertli Ağrı Başın hep dumanlı karlı Aslı'ya kavuşmak icin Kerem seni aştı Ağrı Aman Ağrı canım Ağrı Yol ver yare gidem gayrı Butun dağların pirisin Suslu bir gelin gibisin Kurdun kuşun yuvasısın Gogsun cennet yatağıdır Aman Ağrı canım Ağrı Yol ver yare gidem gayrı