bilgiliadam
Yeni Üye
En Guzel Anneler Gunu Sozleri 2019
Sevgili Anneler icin ozel hazırlanmış birbirinden guzel Anneler Gunu Sozleri derledik ve sizler icin sayfamızda paylaşıyoruz beğeneceğinizi umduğum birbirinden guzel Anneler Gunu Sozleri sizlerle
2019 Anneler Gunu 11 Mayıs 2019 Pazar gunu kutlanacak İşte Size en guzel anneler gunu sozlerini sunuyoruz
ALT :wwwupluploadsannelergunusozleri11085annelergunusozleri11085ALT
Annesinin gonlunu kıran buyuk gunah işlemiş olur
HZ MUHAMMED (SAV)
Kadının en buyuk vazifesi analıktır ATATURK
Dunyada oğretilen tum bilgilerin hic biri, bize bir ananın bir bakışının, bir kelimesinin verdiği şeyi anlatamaz
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamazVICTOR HUGO
Beni de bir ana doğurmadı mı? Turk anaları daha nice Mustafa Kemal’ler doğururATATURK
Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezlerOSCAR WILDE
Anne, her zaman haklıdırHERMAN SUDERMANN
Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidirVICTOR HUGO
Bir anne yureği dibinde af bulunan bir ucurumdurHONORE DE BALZAC
Hic kimse, kollarında bir cocuk tutan anne kadar cekici ve bir kac cocuk arasındaki bir anne kadar saygıdeğer değildirGOETHE
Anne, hayatın sonsuzluğudurEMILE ZOLA
İnsanlar anneleri onları ne yaptıysa odurlarEMERSON
Hic bir sus ve elbise bir kadını, analık sevgisi kadar guzelleştiremezBRACHVOGEL
Bana, okuduğum kitapların en guzelinin hangisi olduğunu sorarsanız soyleyeyim: Annemdir
ABRAHAM LINCOLN
Ana sevgisi, bencil duyguların en ustunudurALAIN
Sevgili Anneler icin ozel hazırlanmış birbirinden guzel Anneler Gunu Sozleri derledik ve sizler icin sayfamızda paylaşıyoruz beğeneceğinizi umduğum birbirinden guzel Anneler Gunu Sozleri sizlerle
2019 Anneler Gunu 11 Mayıs 2019 Pazar gunu kutlanacak İşte Size en guzel anneler gunu sozlerini sunuyoruz
ALT :wwwupluploadsannelergunusozleri11085annelergunusozleri11085ALT
Annesinin gonlunu kıran buyuk gunah işlemiş olur
HZ MUHAMMED (SAV)
Kadının en buyuk vazifesi analıktır ATATURK
Dunyada oğretilen tum bilgilerin hic biri, bize bir ananın bir bakışının, bir kelimesinin verdiği şeyi anlatamaz
Cocuğunu kaybeden bir anne icin her gun ilk gundur; bu ıstırap ihtiyarlamazVICTOR HUGO
Beni de bir ana doğurmadı mı? Turk anaları daha nice Mustafa Kemal’ler doğururATATURK
Erkekler anneliğin ne olduğunu bilmezlerOSCAR WILDE
Anne, her zaman haklıdırHERMAN SUDERMANN
Kadınlar zayıftır ama anneler kuvvetlidirVICTOR HUGO
Bir anne yureği dibinde af bulunan bir ucurumdurHONORE DE BALZAC
Hic kimse, kollarında bir cocuk tutan anne kadar cekici ve bir kac cocuk arasındaki bir anne kadar saygıdeğer değildirGOETHE
Anne, hayatın sonsuzluğudurEMILE ZOLA
İnsanlar anneleri onları ne yaptıysa odurlarEMERSON
Hic bir sus ve elbise bir kadını, analık sevgisi kadar guzelleştiremezBRACHVOGEL
Bana, okuduğum kitapların en guzelinin hangisi olduğunu sorarsanız soyleyeyim: Annemdir
ABRAHAM LINCOLN
Ana sevgisi, bencil duyguların en ustunudurALAIN