bilgiliadam
Yeni Üye
İçindekiler Hide
En Guzel Aşk Sozleri
En Guzel Aşk Sozleri Kısa
Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak
Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular cok tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum
Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın
Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor
Sen hic hasreti tattın mı severken , hic ağladın mı gulerken , sen hic sevdin mi sevilmiyorken ve hic ayrılmak istedin mi canından cok severken
Aldanır bizlere kem gozle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden cok ustundur şu hor gordugun SERSERİ
Ne kolumda kelepce ne yanımda gardiyan ne gonlumde zulum ne ensemde olum o gun yanlız sen olacaksın gulum
Sevgi guldur ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ!
sevgi guzellik ister,guzellik emek ister,guzelliktende ote gulum yurekte ateş ister
Her sabah yaşadıgımın farkına varmadan once seni ozledigimin farkına varıyorumSensiz bir gune başlamaktansa hic uyanmamak istiyorummm
Aramayın bizi meyhane koşelerindeBiz aşk şarabını şişeden icenlerdeniz Aşk nedir diye sormayın bizeBiz aşk icin can verenlerdeniz
Sen yuru ben golgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suc işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum
Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim
Bitirdin icimdeki sevgiyi, gomdum icime gozlerimdeki hayalini, şimdi bakarım sensizliğe, baktıkca yanarım kendime ve tukenişime!
Mevsimlerim oldu gozlerin baktığında yaz, baktığında sonbahar Sozlerin oldu kaderim bazen azrailim bazen ise yaşama sebebim
Gozlerinde yaşarım hayatı, renklerim oldun gunlerime doğdun, sen nefesimde bir umut oldun ve her aldığım nefeste seninle yeniden doğdum
O guzel guluşunu hayal ederek teselli ederim sensizliğimi, seni duşundukce zamanı unututum sevgili, sensiz haram olur bana nefes almak, seninle mutluyum sevgili
Her gunume anlam katarsın, sen kalbimde bir ilahsın, bugunlerim ve yarınlarımda sen varsın, ben sana yeminliyim biricik AŞKIM!
Ne Sevgi Biter icimde Ne Adın Silinir Kalbimde, Gozlerin Aklımdayken
Kaderimin Adın, Kalbimde Aşkın Yazılıdır Sevgilim
Akıp Giden Hayatımda, Sadece Bir Nefestin Habersizdi Gidişin
Sen Umutlarım Olsaydın, Yarınlarımda Saklardım
Sigaram Gibisin, Gecelerime işledin Sevgilim
Seni Gozlerime Değil, Kaderime Yazmışım Sevdalım
Hayatımı Boş Bir Gemiye Bağladım, Demir Atsada Bir Seni Unutamadım
Gozlerin Nefesim Olsun, Nefesin Ruhuma Dolsun Sevgilim
Her Gunumu Sana, Sana Yazdığım Gunlerime Hasret Adını Koydum
Elimi Nereye Atsam Sanki Senin Sıcaklığınla Buluşuyorum
Sensiz Yaşamak Karanlıklar icinde Kaybolmak Gibi Birtanem
Hayatımda Yaşadığım Bir ilksin, Sanki Hic Sonu Olmayacak Kadar Guzelsin
Sessizlik Sardı Bedenimi, Sensizliğe Muhurledim Kalbimi
Hayatı Seninle Sevdim, Sensizliğimde Hatıralarımı Ozledim
Yuzumde Yılların Hatırası, Kalbimde Aşkının Sancısı kaldı
Elimde hatıralar, gozlerimde dinmeyen yaşlar, 1'de Canım var onuda sen al
Sana Olan Aşkım Gitmesede Kalbimden, Hayalin Gitti Gozlerimden!
Hayatın icinde Bir tebessum Olmayı Sectim Seninle, Gozlerinle
Sensizlik Değil Beni Uzen, Bensizlik Bendeki uzuntu
Her gunume Adını Yazdım, Anladım Sen Benim Alın yazımdın Bebeğim
Adın Kalbimde, Gozlerin Gozlerimde, Sıcaklığın Ellerimden Asla Gitmeyecek Sevgilim
Seni Gozlerimle Değil kalbimle Sevdim, Seni Sozlerle Değil Hayatıma Değercesine Sevdim Bebeğim
Aşkı kalbime Sormak iStersen herzamanki yerde Bekliyor Olacağım, Aşıklar parkında Sensiz gunlerime Ağlıyorum Ama Bir Gun Sende Aşık olucaksın biliyorum
Aşkı Seninle yaşamak isterim Sadece Bugunlerde Değil yarınlarımdada Seni hayat Etmek iSterim Sevmiyorum Seni Aşığım Sana Bunuda Birgun Anlayacaksın ve şahidim olucaksın
hayatıma Dert değil Seninle huzur katmak istiyorum Hayatıma ayrılıklar değiL Seninle mutluluklar ekmek istiyorum prensesim
Takatim kalmadı tut ellerimden hadi huzurum kalmadı sev beni eskisi gibi kuruyor kalbim kuruyor geleceğim hadi gel yeşillendir hayatımı eskisi gibi
Kimse Alamaz Aşkını Kalbimden Kimse Bilemez Sendeki beni, ben bir Senin icin geldim Dunyaya Bir Kalbim icin cektim Derdi kederi Şimdi oLumune Seviyorum Seni Kim Cıkarsa karşıma Tanımam Seviyorum Seni herzaman
Sonbaharı Yaşadım hep hayatımın Sonlarında Kış Ayrı Cekti kalbim ısınmadı Asla, Seni gorunce Hayatım Dondu yaza Şimdi Seviyorum oLum Olsada Seni Sevmek oLumu biLe Severim uğruna
Kalbim Attığı Surece Bu hayatı Seninle paylaşacağım Sevgilim, Sen benden Nefret Edene kadar Adını yazıcağım Yuruduğun Yollara ozaman Belki Anlarsın Sana Olan Sevgimi
Senin icin Beste yaptım Bugun Adı AşığımSenin icin Sadece Aşk bestelerim Aslında her Sozum Sana Bir Beste Seninle ilgili herşey Benim Gozlerimde Aşk perdesi
Butun Hafler Birleşsede Anlatamıyorum icimdeki Aşkı Kalbine, Butun Nesneler Dizilse Onume Cıkmıyor Anlamı Gozumde, Butun Guzellikler RenkLi gelsede Gozume Senin kadar renkli Değil Hic kimse Seviyorum Seni Mertce
Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım geLene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek!
Hatırlamak Gormek kadar guzel ise,Unutulmak Olum kadar acıdır
Aşkı sen oğrettin, ağlamayıda, dertlerin ustune dert koymayıda hadi oğretsene UNUTMAYIDA
Eğilir başlar Catılır kaşlar En guzel aşklar Lisede başlar
Bizim yoremizde kaderimiz doğuştan yazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yureğim kadar mert olur SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur
En Guzel Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar Eğer Seni Unutursam Bebeğim Mezarımın Taşına Şerefsiz Yazsınlar