Son Konu

En guzel aşk sozleri ve mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En guzel aşk sozleri ve mesajları 2019

Kimi insan, gecmişle gecememişi birbirine karıştırır Halbuki, gecen iz bırakır, gecemeyen yara…

Benim icin bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum

Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek Gunduzleri yıldızları gormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmektir meziyet

Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum

Eğer birileri seni geleceğinde gormuyorsa, onları gecmişte bırakmanın vakti gelmiş demektir

Aşk dilin olupta konuşamamak, kulağın olupta duyamamak, olupte yerinden kalkmaktır

Bir gun bana soracaksın: Ben mi? yoksa Hayat mı? diye, ben de hayat diceyeceğim Bana kusup gideceksin, ama hicbir zaman bilmiyeceksin ki sen benim hayatım’dın

Aşık olmam derken Guluşun rezil etti beni

Evet aşk kelimelere sığmaz anlatmak mumkun değildir Ama hadi yaşayamıyorsan bunu nasıl anlıycaksın o zaman sozlerde olmasa yani dayanılmaz bu hayata cok teşekkur ediyoru

Kul olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gozler seni gordu başksına bakar mı

Bedenim kalbime ne kadar muhtac ise kalbimde sana o kadar muhtactır sevgilim

Sevmek o kadar guzel ki ama her zaman guzel değildir Cunku; aşk her zaman gercek olmuyor

Heyecanla yenilikler keşfediyorum kendimde Aklımda dolanan bir sen varsın sevdiğim Tacı sana verdim, kralicesin gonlumde İsmiyle uyandığım bir sen varsın sevdiğim Canıma can ka

Eskiden karanlıktan korkar yağmurdan urperirdim Şimdi karanlıklar sırdaşım yağmurlar gozyaşım oldu

Aşk dunyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır

Artık gunlerim gunlerden uzun, gecelerim gecelerden yalnız Seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım, Her cileyi gordum hayatın her cilvesine alıştım Yalnız senin yoklu

Sevmek seviyorum demek değil, yureğinde hissetmektir Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir

Eğer bir insan bir insanın mutluluğunu isterse fedakarlık yapar Eğer ben yanında olmadan mutluysan hadi git cunku sen mutlu olunca bende mutlu olacağım

Yukledim huzuru bomboş vagonlara Ben iyi bir makinist olamadım belki hayatta ama sonucta değerli bir yolcu ağırladım gonul istasyonumda

Aşk yalan değil zaten aşık olduğunu ilk goruşte anlıyorsun işte benim hayatım aşkım diyorsun illa da sozlere gore hareket edersen aşkı biraz zor anlarsın o sana ozel olur o

Sevgilinin ismini eline koluna yazarak aşk olmaz o kişiyi cok seviyorsan kalbine kazımalısın o zaman aşk olur senin icin

Kaybettiklerine uzulme demekki değerini bilmiyor Kazandıklarına sevinme onlarda bir gun gidiyor

Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki guluşe akşam akan goz yaşlarıma ancak sen layıksın cunku sen benim icin ozelsin aşkım

Aşk; rahat rahat yetişip bindiğin vapura erken mi kaldık? demektir

Biliyordum, seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi, kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte

Üst Alt