bilgiliadam
Yeni Üye
En Guzel Kısa Aşk Sozleri
En guzel aşk sozleri arasından derlediğimiz birbiirnden guzel aşk sozleir ve kısa Aşk mesajları sizler icin sayfamızda yer alacakSizlerde beğendiğiniz kısa Aşk sozlerini bizlerle paylaşabilirsiniz
imagesenguzelasksozleri5ad917bcab275
Bir anda iki insan 3 harfte buluşur AŞKİlk harf ben ikinci sen ucuncu de KALP
Yanımdan yuruyordun Milena Duşunsene yanımda yurumuştun
Seninle mesajlaşırken uyuyakalan kişiyi kaybetme Cunku O, uykusu geldiği halde seninle konuşmayı bırakmamış demektir
Vucutlarımız birbirimize en kolay vereceğimiz şey Onemli olan, hayatımızı verebilmek
Bir kadın aşka inanmıyorum derken, aslında tek bir şey soylemek istiyordur: Hadi beni aşka inandır
Cıkmaz yazdığı halde ısrarla girilen sokağın adıdır Aşk
Kelebek misalidir Aşk Anlamayana omru Gunluk, Anlayana bir Omurluk
Yoksulluğu anladık da sevmek neden kıt kanaat? Yoksa yurekler mi yoksul, kimler bicmiş aşka fiyat?
Aşk, kelime değil bir cumledir Kurmak icin iki can gerekir Bana sen lazımsın
Aylar sonra eski sevgiliden gelen naber?mesajı sizi heycanlandırmasın cunku her katil oldurduğunu merak eder
Bir muammadır AŞK Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gonlune katılan aş, kiminin de gozunden akıtılan yaştır aşk
Hayat ki tutar seni boğazından oltası yok, Ya donarsın ya yanarsın ortası yok
En guzel aşk sozleri arasından derlediğimiz birbiirnden guzel aşk sozleir ve kısa Aşk mesajları sizler icin sayfamızda yer alacakSizlerde beğendiğiniz kısa Aşk sozlerini bizlerle paylaşabilirsiniz
imagesenguzelasksozleri5ad917bcab275
Bir anda iki insan 3 harfte buluşur AŞKİlk harf ben ikinci sen ucuncu de KALP
Yanımdan yuruyordun Milena Duşunsene yanımda yurumuştun
Seninle mesajlaşırken uyuyakalan kişiyi kaybetme Cunku O, uykusu geldiği halde seninle konuşmayı bırakmamış demektir
Vucutlarımız birbirimize en kolay vereceğimiz şey Onemli olan, hayatımızı verebilmek
Bir kadın aşka inanmıyorum derken, aslında tek bir şey soylemek istiyordur: Hadi beni aşka inandır
Cıkmaz yazdığı halde ısrarla girilen sokağın adıdır Aşk
Kelebek misalidir Aşk Anlamayana omru Gunluk, Anlayana bir Omurluk
Yoksulluğu anladık da sevmek neden kıt kanaat? Yoksa yurekler mi yoksul, kimler bicmiş aşka fiyat?
Aşk, kelime değil bir cumledir Kurmak icin iki can gerekir Bana sen lazımsın
Aylar sonra eski sevgiliden gelen naber?mesajı sizi heycanlandırmasın cunku her katil oldurduğunu merak eder
Bir muammadır AŞK Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gonlune katılan aş, kiminin de gozunden akıtılan yaştır aşk
Hayat ki tutar seni boğazından oltası yok, Ya donarsın ya yanarsın ortası yok