Son Konu

En Guzel Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En guzel aşk sozlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirmeye calıştıkEn guzel ve en beğenilen aşk sozleri sizlerleSevgilinize aşkınızı anlatmanın en guzel yolu sizler icin paylaşacağım kısa aşk sozlernden geciyor

imagesenguzelasksozleri20195ad91d1ab6ae1

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin…

Bizim de dunyamızda sabah olacak gulum, duşmezse duşmesin yakamızdan olum Umuduma bin kurşun sıksa da olum unutma, umuduma kurşun işlemez gulum…

Ne kadar seviyorsun diye soruyorlar bazenBende cevap veriyorum…HAKETMEDİĞİ kadar

Sen bazen zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen hayatin cesaret veren mutluluk yani ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

Gunun ilk isiklari sahile vurdugunda, martilar yalnizca ikimizin anlayacagi bir dille sunu fisildar denizin kulagina: Seni cok ozledim…

Seni seviyorum cunku elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alip onlarin yerine o tarifsiz sicakligi koymayi basariyorsun…

Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum Hayatim desem hayat cok kisa, cicegim desem cicek soluyor Sana canim demeliyim, cunku bu can sen oldukca yasiyor…

Dogan her gunun sabahinda, icimde gozlerini gorebilmek aski olmasa, inan hicbir seye degmezdi yasamak

Ben sevdanin sokaginda oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum

Yuregim hafif islaktir benim kuytu koselerde aglamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez gunese asmaktan

Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim

Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten

Bazen diyorum ki, Ne olacak soyle gitsin Sonra diyorum ki, Soyleyince ne olacak Sus bitsin

Gitmek unutmak değildir sen bunu cok iyi biliyorsun Aklımda gozlerin varken, sen buna gitmek mi diyosun

Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabehleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hicbir fırtına ya da dalga onu silemesin!

Eğer birgun buluşacağımız yere gelemezsem dunyanın butun renklerinden oluşan bir demet cicek yaptır Cunku beni senden ayıracak olan tek kuvvet olum beni yakalamıştır demektir

Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum

Gullerimiz olsun kırmızı ve beyaz Kırmızı guller senin, beyaz guller benim Beni unutursan kırmızı guller solsun, ben seni unutursam beyaz guller kefenim olsun

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki birgun beyazlar giyer senin olurum

Üst Alt