B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Yeni Asker sozleri 2019 Guzel Asker sozleri 2019 Kahraman Asker sozleri yeni Mehmetcik Sozleri Mehtap Gibi Kızım Olacağına, Şafak Gibi Oğlum Olsun Vatanı BeklerSin gecenin Koynunda Senin Sayende uyuyruz Yatağımızda Huzurlar Askerim Canım Benim! Vatan icin geldim Senin icin oLeceğim Gulum Ne Şehitler Verdik Vatan Uğruna Bizde Bitmez Mehmetcik Bu Vatan uğruna Vatan ßize Kızlar Size Emanét Dağlarda yaşar gerekirse Vatan icin Ey Şanlı Askerim Sen Birtanesin! Sen Vurmuşsun Yuregime Mauzer Vız Gelir Bedenime Senin Sayemde uyuruz huzurla Mehmedim Canım benim Asker Arkadaşı oLumune Arkadaştır, oLum Arkadaşı Can Arkadaşındır Sesini Dunya Duysun Ey Askerim Turk miLLeti Durmaz Daima iLeri Şafak Bitince Eve Donuşunu beklerim Askerim Ne Hitler Verdik Ne Savaşlar Gecirdik Turkiye Cumhuriyetine Canım fena Turk Askeri Sen Cok Yaşa her Askerin uLaşmak istediği O Mertebede Rahat uyu Askerim gece Nobetinde Askerim Vatanı Korur Askerim Bize Bulaşan Duşmanları Nobette Avlar Askerim Geceleri Nobet Tutarsın Vatan icin Sabahları Eğitim Yaparsın ulus icin Ey Askerim Vatanım benim Askerim Canım benim Turk miLletinin Kalbi Sensin Eğitimde Ter Dokmeyen Savaşta Kan Doker Bir Ulusun Kuvvetini Belirleyen En cnemli faktor Askeri Kuvvetidir Senin Sayende Mutluyuz Yuvamızda Senin Sayende hayatımızı Geciyoruz Bu Vatanda Askerim Asker Olmak Okadar Gurur Ve Onur Verici Bir Duygudurki Vatanı Korumak Her Gencin Elinde OLmayan Bir Anahtardır DağLarın Aslanları geceniz Gunduz Gibi Olsun Dualarım Sizinle Askerim Askérler vurulunca DeğiL UnutuLunca oLurler Şafak Sayar gelin Evde Asker Eşini hayal Eder Nobetinde Biter Bu Hasret Dayan Askerim Bu Vatan Senin Eserin Asker Ocagı Ana Kucağı Değildir Askerde Ya Adam Olursun Yda Kuzu Olursun
Yeni Asker sozleri 2019 Guzel Asker sozleri 2019 Kahraman Asker sozleri yeni Mehmetcik Sozleri Mehtap Gibi Kızım Olacağına, Şafak Gibi Oğlum Olsun Vatanı BeklerSin gecenin Koynunda Senin Sayende uyuyruz Yatağımızda Huzurlar Askerim Canım Benim! Vatan icin geldim Senin icin oLeceğim Gulum Ne Şehitler Verdik Vatan Uğruna Bizde Bitmez Mehmetcik Bu Vatan uğruna Vatan ßize Kızlar Size Emanét Dağlarda yaşar gerekirse Vatan icin Ey Şanlı Askerim Sen Birtanesin! Sen Vurmuşsun Yuregime Mauzer Vız Gelir Bedenime Senin Sayemde uyuruz huzurla Mehmedim Canım benim Asker Arkadaşı oLumune Arkadaştır, oLum Arkadaşı Can Arkadaşındır Sesini Dunya Duysun Ey Askerim Turk miLLeti Durmaz Daima iLeri Şafak Bitince Eve Donuşunu beklerim Askerim Ne Hitler Verdik Ne Savaşlar Gecirdik Turkiye Cumhuriyetine Canım fena Turk Askeri Sen Cok Yaşa her Askerin uLaşmak istediği O Mertebede Rahat uyu Askerim gece Nobetinde Askerim Vatanı Korur Askerim Bize Bulaşan Duşmanları Nobette Avlar Askerim Geceleri Nobet Tutarsın Vatan icin Sabahları Eğitim Yaparsın ulus icin Ey Askerim Vatanım benim Askerim Canım benim Turk miLletinin Kalbi Sensin Eğitimde Ter Dokmeyen Savaşta Kan Doker Bir Ulusun Kuvvetini Belirleyen En cnemli faktor Askeri Kuvvetidir Senin Sayende Mutluyuz Yuvamızda Senin Sayende hayatımızı Geciyoruz Bu Vatanda Askerim Asker Olmak Okadar Gurur Ve Onur Verici Bir Duygudurki Vatanı Korumak Her Gencin Elinde OLmayan Bir Anahtardır DağLarın Aslanları geceniz Gunduz Gibi Olsun Dualarım Sizinle Askerim Askérler vurulunca DeğiL UnutuLunca oLurler Şafak Sayar gelin Evde Asker Eşini hayal Eder Nobetinde Biter Bu Hasret Dayan Askerim Bu Vatan Senin Eserin Asker Ocagı Ana Kucağı Değildir Askerde Ya Adam Olursun Yda Kuzu Olursun