B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Ara 2023 #1 Batman Turkuleri Batman Yoresine Ait Turkuler Batman Turku Sozleri Bağ bahcemin gulu sensin Sozleri Bağ bahcemin gulu sensin Zirvelerden akan selsin Başım alıp yar diyerek Peşin sıra koştuğum sensin Dicle suyu nazlı akar Sevdalanmış bana bakar Yare telaş yakışmıyor Her halinde cok nazlar var Saray bir dağ ucundadır Gulum saray icindedir Yucelerden her dem bakar Sanki kalbim icindedir Gulum gel bir can olalım Tenhalarda buluşalım Aşk ateşin yaktı beni Yaksın artık kurtulalım Gel benim nazlı ceylanı Gel benim nazlı ceylanı Kacma benden yaman halim Seni sevdim ben seveli Talan oldu butun malım Derde duştum acı bana Hep ağlarım yana yana Ne olur benden ayrı kalma İlac ol da bu yarama Derdimin dermanı sensin Has bahcemin gulu sensin Nazlı olur hep guzeller Benim nazlı gulum sensin Uzat bana ellerini Savur ruzgara sacımı Kacalım gel biz seninle Bırakalım nefreti kini Kirklar Daginin Duzu Kırklar dağı'nın duzu Karanlık bastı bizi Kor olasan zalım suzan Ziyaret carptı bizi Kopru altı kapkara Ana gel beni ara Saclarıma kumlar doldu Tarağ getir de tara Gazi koşku serindir Dicle suyun derindir Ağlama sen garip anam Kadir mevlam kerimdir
Batman Turkuleri Batman Yoresine Ait Turkuler Batman Turku Sozleri Bağ bahcemin gulu sensin Sozleri Bağ bahcemin gulu sensin Zirvelerden akan selsin Başım alıp yar diyerek Peşin sıra koştuğum sensin Dicle suyu nazlı akar Sevdalanmış bana bakar Yare telaş yakışmıyor Her halinde cok nazlar var Saray bir dağ ucundadır Gulum saray icindedir Yucelerden her dem bakar Sanki kalbim icindedir Gulum gel bir can olalım Tenhalarda buluşalım Aşk ateşin yaktı beni Yaksın artık kurtulalım Gel benim nazlı ceylanı Gel benim nazlı ceylanı Kacma benden yaman halim Seni sevdim ben seveli Talan oldu butun malım Derde duştum acı bana Hep ağlarım yana yana Ne olur benden ayrı kalma İlac ol da bu yarama Derdimin dermanı sensin Has bahcemin gulu sensin Nazlı olur hep guzeller Benim nazlı gulum sensin Uzat bana ellerini Savur ruzgara sacımı Kacalım gel biz seninle Bırakalım nefreti kini Kirklar Daginin Duzu Kırklar dağı'nın duzu Karanlık bastı bizi Kor olasan zalım suzan Ziyaret carptı bizi Kopru altı kapkara Ana gel beni ara Saclarıma kumlar doldu Tarağ getir de tara Gazi koşku serindir Dicle suyun derindir Ağlama sen garip anam Kadir mevlam kerimdir