B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 Bolu Turkuleri En guzel Bolu Turkuleri Hatırına Duşmez BoluAşık Dertli Hatırlayıp sual etmez halimden Kirpikleri siyah kalem kaşlı yar Zikru fikri gitmez benim dilimden Anadan gulmedik garip başlı yar Aşk atına suvar olsam yarışmaz Gozum yaşı deryalara karışmaz Coktan beri kusuludur barışmaz Benim ile mercimeği taşlı yar Dertli seril sefil gurbet'ellerde Beyhude şohreti gezer dillerde Paşam gelir deyu gozu yollarda Elleri kınalı gozu yaşlı yar Evlerim Evlerim Yuksek Evlerim BoluAli Murat Karageyik Evlerim evlerim yuksek yuksek evlerim Ben onun icinde gonlum gonlum eylerim Hani de benim mor cepkenli beylerim Of aman aman Halim pek yaman Ben dayanamam Ufakta ufak yavrum gel gel yanıma Altın hamaylıyı takayımda gerdana Of aman aman Halim pek yaman Ben dayanamam İcin (Senin İcin Senin İcin) BoluHamdi Kacan Senin icin senin icin Gul koklamam senin icin Dağlar bile cicek actı Sen gulmedin benim icin Gulun icin gulun icin Bulbul zar da gulun icin Gulu bile koklamadım Bulbul oldum senin icin Belin icin belin icin Altın kemer belin icin Temiz toprak gibi seril Gelsin gecsin yarin icin
Bolu Turkuleri En guzel Bolu Turkuleri Hatırına Duşmez BoluAşık Dertli Hatırlayıp sual etmez halimden Kirpikleri siyah kalem kaşlı yar Zikru fikri gitmez benim dilimden Anadan gulmedik garip başlı yar Aşk atına suvar olsam yarışmaz Gozum yaşı deryalara karışmaz Coktan beri kusuludur barışmaz Benim ile mercimeği taşlı yar Dertli seril sefil gurbet'ellerde Beyhude şohreti gezer dillerde Paşam gelir deyu gozu yollarda Elleri kınalı gozu yaşlı yar Evlerim Evlerim Yuksek Evlerim BoluAli Murat Karageyik Evlerim evlerim yuksek yuksek evlerim Ben onun icinde gonlum gonlum eylerim Hani de benim mor cepkenli beylerim Of aman aman Halim pek yaman Ben dayanamam Ufakta ufak yavrum gel gel yanıma Altın hamaylıyı takayımda gerdana Of aman aman Halim pek yaman Ben dayanamam İcin (Senin İcin Senin İcin) BoluHamdi Kacan Senin icin senin icin Gul koklamam senin icin Dağlar bile cicek actı Sen gulmedin benim icin Gulun icin gulun icin Bulbul zar da gulun icin Gulu bile koklamadım Bulbul oldum senin icin Belin icin belin icin Altın kemer belin icin Temiz toprak gibi seril Gelsin gecsin yarin icin