Son Konu

En güzel cuma mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En hoş cuma mesajları 2019 Cuma mesajları Dini cuma mesajları Güzel cuma mesajları im Müslümanların bayramı olan cuma günü dost ve sevdiklerimize göndermemiz için en hoş cuma mesajları sizlerle 1549099765 1549099765 enguzelcumamesajlari20195c5562fa0c736enguzelcumamesajlari20195c5562fa0c736 enguzelcumamesajlari20195c5562fa0c736 Şanslı Cumalar Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete yoksul etme Hayırlı cumalar Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine bahtı açık cumalar Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim bir defa de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum Sevilen kullardan edinmek duasıyla cumanız kutsal olsun Tüm kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım Hakkımızda en uğurlu kapıyı aç Bahtı Açık cumalar dilerim Allah’ım Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım Amin Cumamız kutsal olsun Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne  

Üst Alt