Son Konu

En Güzel Duvar Yazıları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Hoş Duvar Yazıları 2019 Duvar Yazıları 2019 , En Güzel Duvar Yazıları, Merhaba SEvgili Melek'ler bu sayfamızda bizden duvar yazıları isteyen misafirlerimiz için ve şüphesiz ama siz sevgili melek'lerimiz için de 2019 gülünç duvar yazılarını paylaşıma açıyoruz 1549142205 1549142205 enguzelduvaryazilari20195c5608c670000enguzelduvaryazilari20195c5608c670000 enguzelduvaryazilari20195c5608c670000 * Ya aşkıma karşılık ver Yada ardındaki eskittiğim ayakkabıların parasını * Aşk karşısındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır * Yerin kulağı var derler…benimde kulağım var…peki ben yer miyim? Hayır yemem * İyi bir vicdan, rahat bir yastıktır * Her bildiğini söyleme, lakin her söylediğini mutlaka bil * Yemişim aşk acısını Bu dünyada minik etap parmağını sehpaya çarpmak gibi bir gerçek var * Söyleyin geceye, karanlık bakışlarını dikmesin üzerime * Bu hayatta gülmemi isteyen tek birey fotoğrafçıydı * Her başarılı öğrencinin ardındaki kopya olabilir * Bir Zamanlar kibirliydim; artık kusursuzum * Bir Kadın alttan almasınıda bilir ayağının altına almasınıda * Tanıştık, konuştuk, hoşlandık, araştık, mesajlaştık, çıktık, bağlandık, aşık olduk, bittik, sildim ve derhal iyiyim * Sevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen fazla uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön PİJAMALI BİR ARKADAŞ * Benim de her lafa verilecek bir cevabım var ama o cevap aklıma durum anında yok de gece yatağıma yattığımda geliyor * Herkesin mesaj atmamak için kendini zor tuttuğu birisi vardır * Benden hoşlanmıyor olma ihtimalin var yan fakat benim bunu umursamıyor olma ihtimalim daha yüksek * Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın * Son dakika: facebook yine bozulmuş beğen butonu çalışmıyor Deneyin isterseniz * Cümbür Cemaat Bana Rahat Verir ; Kimi Gelişiyle Salınarak , Kimi Gidişiyle Uzayarak * Ruh eşimi bulamıoyurum; anladım oysa benzersiz bir ruhum var * Aaa aşkım şu karşıdan, elinde odunla koşarak gelen abine ne dek da fazla benziyor * Kanka gözüm ondan başkasını görmüyor, fazla seviyorum onu +Oha gelenlere bak! Soldaki benim  

Üst Alt