bilgiliadam
Yeni Üye
En Güzel Facebook Duvar Yazıları Facebook Duvar Yazıları, En Güzel Facebook Duvar Yazıları, Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Facebook duvarında güzel bir yazı kâğıda dökmek isteyen tüm üyelerimizi ve misafirlerimizi düşündük ve sizlere fazla hoş Facebook duvar yazıları sunmak istedik 1549102447 1549102447 enguzelfacebookduvaryazilari5c556d73ab0a1enguzelfacebookduvaryazilari5c556d73ab0a1 enguzelfacebookduvaryazilari5c556d73ab0a1 Soru çözerken altta yanıt anahtarında cevabı görüp görmemezlikten gelerek kendimizi kandırmayı öğrendik biz İsviçreli bilim adamlarının yaptığı son araştırmaya tarafından Türk İnternet kullanıcılarının %96'sı Google'da kendi ismini arıyor Bu Survivor yarışmacıları tuvalet ihtiyaçlarını nereye yapıyorlar acaba?Diye düşünmeyen bir Türk tanımıyorum Yabancıların telefonu kapatma şekli: Okay, by Bizimki: Tamamlanmış canım,oldu görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum hoşçakal görüşürüz işlenmiş hadi kapat tamaam Sınavları düşünüyorum, kitaplarım kapalı Doktorun el yazısı: ﹏﹏ ﹏﹏ ﹏﹏ Benim gördüğüm: ∮₪₮₩£∮₪₮₩ Eczacının gördüğü: Novalgin Sen gittikten daha sonra tadı tuzu kalmadı hiç birşeyin Içten söyle sen mi aldın tuzluğu? Her 5 kişiden 10'u matematikten anlamıyor Kutu kutu pensenin nasıl elma yediği hala gizemini koruyor 100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik Rüyamda bütün odtü'yü kazanıyordum, alarm odtüenguzelfacebookduvaryazilari5c556d73b162aalt Frown ( Can Bonomo' dansını, apartmanda hareket sensörlü ışığı yakmaya çalışan adamdan esinlendiğini açıkladı ''Demirden korksaydık Çelik'le evlenmezdik'' Çeliknaz Bir Takım millet atasözlerini gerçek anlamıyla alıyorlar Saman saklayan arkadaşım var ya Ne yapacaksın diyorum Zamanı gelecek abi diyor Cem Yılmaz Matematikteki problemler çok saçmadır, hangi insan kuru yemişçiye girip paramın 2 bölü 8 ile fındık almak istiyorum der? Cem Yılmazenguzelfacebookduvaryazilari5c556d73b162aalt Big Grin Kanka gözüm ondan başkasını görmüyor, çok seviyorum onu +Oha gelenlere bak! Soldaki benim Ne kadar güzelsin +Ayy teşekkürlerenguzelfacebookduvaryazilari5c556d73b162aalt Bi soru sormuştum ama? Allah kimseye yaptığı espriyi açıklama zulmü yaşatmasın 4 karakter bir ailede 3 dilimlik pasta varsa, Ben pastayı hiç sevmemdiyebilen tek birey 'ANNE'dir ♥ Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gidicem,kulağı kaşınır biri beni anıyor Abi kirlisin iste bi git yıkan gözünü seveyim ya! Hasret Kaldım Gözlerinin Rengine;Bundan Böyle Çıkar Şu Lenslerini! Süperman'de Uçuyor Ama Kimse Ona Kuşbeyinli Muamelesi YapmıyorTarkan: kurt babamı kim öldürdù kurt:haw haw haw tarkan:hain kostok Adınızyazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonradan altta Soyadınızkısmını görürsün ya İşte o inceden koyar adamaenguzelfacebookduvaryazilari5c556d73b162aalt Big Grin