B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Giresun Turkuleri Giresun Turkuleri sozleri En guzel Giresun Turkuleri Sis Dağı Sis Dağı Ah Sis Dağı Sis Dağı Dımanın benim ile Canım ayru geziyu Urufum senin ile Sis Dağı beri bakar Suyu bulanuk akar Verin bana yarımı Sizi yıldırım yakar Gaşu dadan aşağa Gatar geliyu gatar Ağasarın uşağa Adamı boğle yapar Ağasarın Deresi Garışıyu dereme Gulum senin yuzunden Galdıma ben vereme Ağasarın balını Gel salını salını Boyuğunden coğudu Guccuğunun calımı Dere Boyu Kavaklar Dere boyu kavaklar Ah dere boyu kavaklar Actı yeşil yapraklar Actı yeşil yapraklar Ben sana doyamadım Doysun kara topraklar Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Dere boyunun duzu Mevlam ayırdı bizi Ah babanın aklı olsa Evlendirirdi bizi Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Gidiyom Giresun'a Kızlar meyhanesine Orda bir guzel olmuş Varam cenazesine Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Tarlaya Ektim Soğan Tarlaya ektim soğan (A canım) Bitmedi yedi doğan Hep mi guzel oluyor (A yavrum) Senin annenden doğan Ufak ufak ufak ufak bas da gel Tahtalar oynamasın Pencereden kac da gel Gavur anan duymasın Ayağındaki mesler (A canım) Yere vurdukca sesler Senin orda duruşun (A yavrum) Beni burda del'eder Kalk gidelim ikimiz (A canım) Orman olsun evimiz Ağunun yaprakları (A yavrum) Olsun kiremidimiz
Giresun Turkuleri Giresun Turkuleri sozleri En guzel Giresun Turkuleri Sis Dağı Sis Dağı Ah Sis Dağı Sis Dağı Dımanın benim ile Canım ayru geziyu Urufum senin ile Sis Dağı beri bakar Suyu bulanuk akar Verin bana yarımı Sizi yıldırım yakar Gaşu dadan aşağa Gatar geliyu gatar Ağasarın uşağa Adamı boğle yapar Ağasarın Deresi Garışıyu dereme Gulum senin yuzunden Galdıma ben vereme Ağasarın balını Gel salını salını Boyuğunden coğudu Guccuğunun calımı Dere Boyu Kavaklar Dere boyu kavaklar Ah dere boyu kavaklar Actı yeşil yapraklar Actı yeşil yapraklar Ben sana doyamadım Doysun kara topraklar Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Dere boyunun duzu Mevlam ayırdı bizi Ah babanın aklı olsa Evlendirirdi bizi Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Gidiyom Giresun'a Kızlar meyhanesine Orda bir guzel olmuş Varam cenazesine Hadi gulum yandan yandan yandan Biz korkmayız jandarmadan Tarlaya Ektim Soğan Tarlaya ektim soğan (A canım) Bitmedi yedi doğan Hep mi guzel oluyor (A yavrum) Senin annenden doğan Ufak ufak ufak ufak bas da gel Tahtalar oynamasın Pencereden kac da gel Gavur anan duymasın Ayağındaki mesler (A canım) Yere vurdukca sesler Senin orda duruşun (A yavrum) Beni burda del'eder Kalk gidelim ikimiz (A canım) Orman olsun evimiz Ağunun yaprakları (A yavrum) Olsun kiremidimiz