Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım
Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun
Sende olmasan benim gunumu kim aydınlatırdı! Gunduz guneşim gece ay’ım Gunaydın!
Bir yanımda olduğun zaman aydınlık yeryuzu bir de guneş doğdu zaman Gunaydın
Uyan aklına geleyim, guneş olup sarayım, ruzgar olup okşayayım tenini gunaydın herşeyim
Merhaba Hayata Merhaba! Uyandım Aşkımın Adıyla Bu yeni Sabaha, Haydi Sende Kalk birtanem beni yalnız Bırakma Gunaydın Aşkım
Bugunde gozlerimi seninle actım hayata, senin adınla baktım evdeki eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep sen varsın bebeğim yaşarcasına gunaydın canım
Gunaydın sevgilim, bu sabah doğan guneş kadar gunun aydın olsun
Gunaydın kalbimin orta yerindeki bir tanecik sevdiğim en iyi arkadaşım
Gunaydın huzun adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan ac gozlerini bak ne diyo gemideki ses; Seni Seviyorum
Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim
Her gunun ayrı bir guzelliği olsun yanında gune gulerek başla sevgilim, bugunde seni kıskansın herşeyim gunaydın
Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim
Gunaydın Sevgililerin En Guzeli Gunaydın Gunumun Guneşi Gunaydın Kalbimi Esir Alan Sevgili Gunaydın Duşlerimin Kaynağı Gunaydın Sevincim Ve KederimGunaydın Bebeğim
Bugunde Her Zamnki Gibi Muhtacım Sana Hayatıma Renk Katan,Her Gece Sabahı Fana Ozleten Biricik Aşkım Gunaydınnnn
Gunun Aydın Olsun , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli İle Bak Geleceğe
Bir yanımda olduğun zaman aydınlık yeryuzu bir de guneş doğdu zaman