B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ocak 2024 #1 Kahramanmaraş Turkuleri en guzel Kahramanmaraş turkuleri Alcakta Yuksekte Yatan Erenler Alcakta Yuksekte Yatan Erenler Yetisin İmdada Aldı Dert Beni Başımı Alıp Hangi Yere Gideyim Gittiğim Yerlerde Buldu Dert Beni Oturup Benimle İbadet Kıldı Yalan Soyledi De Yuzume Guldu Yalın Kılıc Olup Ustume Geldi Caldı Boluk Boluk Boldu Dert Beni Ustumuzden Gelen Boran Kış Gibi Yavru Şahin Pencesinde Kus Gibi Seher Cağı Bir Korkulu Duş Gibi Cağırta Cağırta Aldı Dert Beni Abdal Pir Sultan'ım Gonlum Hastadır Kimseye Diyemem Gonlum Yastadır Bilmem Deli Oldu Bilmem Ustadır Şoyle Bir Sevdaya Caldı Dert Beni Bin Derdim Vardı Bin Dahi Oldu Bin Derdim Vardı Bin Dahi Oldu Derdimin Dermanı Aman Ha Aman Gulistan Benzimin Gulleri Soldu Goncaİ Handanım Amman Ha Amman Halimde Galmadı AramU Garar Gun Be Gun Erişir Omrume Zarar Medet Ey Efendim Sen Verme Melal Gonlumun Dermanı Aman Ha Aman Yaktı Derinumu Bir Perİ Peyker NarI Hasret Odu Bu Cana Eser Derdİ Hasretinle Olursem Eğer Canımın Cananı Amman Ha Amman Bana Cevredersen Ey Kaşı Kare Yureğimde Actın Sağolmaz Yare Yuzbin Tabib Olsa Bulunmaz Care Yaramın Lokmanı Amman Ha Amman Gamzeİ Zulufun Ceşmim Yaş Eyler Cismin Bir İşaret Eyler Kaşeyler Cahil Sır Saklamaz Seni Faş Eyler Kaşları Kemanım Amman Ha Amman Fevzi Ceşmim Yaşı Dur Etti Yetiş Ganlıyım Felekten Yedim Hazar Muşt Bir Daha Goreydim Durma Gel Yetiş Cıkmada Bu Canım Amman Ha Amman
Kahramanmaraş Turkuleri en guzel Kahramanmaraş turkuleri Alcakta Yuksekte Yatan Erenler Alcakta Yuksekte Yatan Erenler Yetisin İmdada Aldı Dert Beni Başımı Alıp Hangi Yere Gideyim Gittiğim Yerlerde Buldu Dert Beni Oturup Benimle İbadet Kıldı Yalan Soyledi De Yuzume Guldu Yalın Kılıc Olup Ustume Geldi Caldı Boluk Boluk Boldu Dert Beni Ustumuzden Gelen Boran Kış Gibi Yavru Şahin Pencesinde Kus Gibi Seher Cağı Bir Korkulu Duş Gibi Cağırta Cağırta Aldı Dert Beni Abdal Pir Sultan'ım Gonlum Hastadır Kimseye Diyemem Gonlum Yastadır Bilmem Deli Oldu Bilmem Ustadır Şoyle Bir Sevdaya Caldı Dert Beni Bin Derdim Vardı Bin Dahi Oldu Bin Derdim Vardı Bin Dahi Oldu Derdimin Dermanı Aman Ha Aman Gulistan Benzimin Gulleri Soldu Goncaİ Handanım Amman Ha Amman Halimde Galmadı AramU Garar Gun Be Gun Erişir Omrume Zarar Medet Ey Efendim Sen Verme Melal Gonlumun Dermanı Aman Ha Aman Yaktı Derinumu Bir Perİ Peyker NarI Hasret Odu Bu Cana Eser Derdİ Hasretinle Olursem Eğer Canımın Cananı Amman Ha Amman Bana Cevredersen Ey Kaşı Kare Yureğimde Actın Sağolmaz Yare Yuzbin Tabib Olsa Bulunmaz Care Yaramın Lokmanı Amman Ha Amman Gamzeİ Zulufun Ceşmim Yaş Eyler Cismin Bir İşaret Eyler Kaşeyler Cahil Sır Saklamaz Seni Faş Eyler Kaşları Kemanım Amman Ha Amman Fevzi Ceşmim Yaşı Dur Etti Yetiş Ganlıyım Felekten Yedim Hazar Muşt Bir Daha Goreydim Durma Gel Yetiş Cıkmada Bu Canım Amman Ha Amman