En Güzel Kahraman Tazeoğlu Sözleri bu konu Kahraman Tazeoğlu sözlerine yer vermektedir Son dönemlerin yeni cins şair ve yazarlarından biri olan Kahraman Tazeoğlu bilhassa sosyal paylaşım ağı Facebook da sözleri en çok paylaşılan kişiler aralarında yer alıyor Her bir sözü mana taşıyan Kahraman Tazeoğlu'nun en güzel sözlerini sizler için seçtimenguzelkahramantazeoglusozleri5c555c95d1d12alt 1549098129 1549098129 enguzelkahramantazeoglusozleri5c555c9612426enguzelkahramantazeoglusozleri5c555c9612426 enguzelkahramantazeoglusozleri5c555c9612426 Şimdi bana içten doğrultsan aşkını Korkarım Iblis doldurur! Sen sevdana baş aktör yok provasız aşklarına figüran arıyorsun Ne gerek vardı sana sensiz de yalnız kalırdım Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer Ne gerek vardı sana Ne lüzum vardı yokluğuna Gözler göreceksin bir damla yaş akmamış Şöyle sevgiyle doğru içe bakmamış Yarı bir sırça parçası veya mercan adam başına Zümrüt olsa ne yazar içi işkence hanesi Hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı Hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun daha sonra Anne bak tekrar terli terli aşk içtim Ateşim düşmüyor yarin yüreğine Kim bilir Belki iki günden sıkılır gitmeye kalkardın Bunun için sevmeleri sana bıraktım Gidişler bende kalsın Birden içime düştüğün günden beri ayakları burkuldu ömrümün Ve ben her gün yeniden vefat etmek için uyanır oldum uykumdan Paslandı gözlerim Sen kendin için kal yâr ben senin için giderim Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip; Varlığını ilikler misin ömrüme Sana diyorum sevgili Ölemezsin Kendini öldürmene müsade veremem Sendeki seni öldürebilirsin fakat sendeki beni öldüremezsin Çünkü ben sana yaşam dedim Çünkü ben sana umut dedim Umrumdan taşıyor zamansızlığım İsmin içimde titriyor sesin sesime düşüyor; ses veriyorum Fakat sen en sağır yarasın yüreğimde Diyorlar fakat küsme aşka daha kimler gelecek kimler gececek Bilmiyorlar ama en son giden herşeyimi götürdü Bilmiyorlar ama en son dışarı giden sonradan gelecekleri bile götürdü Çok vagonlu bir trende her istasyonda baştan başlayan çok seferli bir yolculuktur yalnızlık! Yalnızlık sana gelirken yolları günlerin ardında bitirmek; senden sırası gelmişken yollarda ömrümü bitirmektir Galiba ben bu aşkta iyi halden müebbet yedim Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi benim yolum son durakseninkisi müsait bir yerdi Hergün çitiliyor yalnızlığım kalbimi lakin geçmiyor yokluğunun inatçı lekesi Ayrılıklara kesik biletlerin yolcusuyuz bizler Aşktır dedik hasretler arasında cılız acılar çektik Acı aşktan geliyorsa hancı zaman sancıdır dedik Koskoca çınar gibi aşkları zamana esir ettik Bekledik Bekledik Sabrı; Bir Tanrıdan Birde Yârdan öğrendik Ancak ölünecek bir şey yokmuş gidince sen yaşanacak bir şey olmadığı kadar Kimi insan geçmişle geçememişi birbirine karıştırır Halbuki geçen iz bırakır geçemeyen bere Usta! Hiçbir gidiş aşk değin suçüstü yakalanmıyor kalbe Nelere hamile sanırken zamanı bana neler neler doğmuştu Hesap kitap işine gelmiyordu hayat ve en çok planlı adımlarda tökezliyordu insan ve ben sende hiçbir şeydim sen bende her şeyken Hiçbir kalem ve hiçbir ben sonraki sayfada aynı sen'i bulamıyoruz Uzaklar defalarca uzaktan kalıyor sevdaya İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı Sen oluyor nakışımın adı Ekvatora kırk derece eğriydim Yazları verimsiz kışları kederliydim Yer yer parçalıydım Bulutluydum Nemliydim! Seni bu iklime hapsedemezdim! İşte bu yüzden Gitmeliydim Gitmeliydim acilen ne bugünsün ne de yarın olsa olsa yalnızca bir yarım ya da azalan yanım''