B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Karabuk Turkuleri,Karabuk Yoresi Turkuleri, Karabuk Turkusu,Karabuk Turku sozleri, Karabuk ilinin Turkuleri, En guzel Karabuk Turkuleri Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Safa Geldin Hoş Geldin Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Cuha Da Yelek Eklolur Avanım Cirkin Seven Dertlolur Oluyom Sen De Yanuh Ben De Yanuh Sular Da Akar Boz Bulanıh Eller De Uyur Ben Uyanıh Severisen Guzel Sev Avanım Guzel Merhametlolur Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Tarakcıdan aşşağı Bulut yağıyor bulut Madenkeşlik uzadı Unut sevdiğim unut Soğanlı kenarında Ekin yıkayamadım Kara komur yuzunden Cillime doyamadım Metin Cengel Derelerin uzunu Kıramadım buzunu Aidim cerkez kızını Cekemedim nazını Bahcalarda murdume Care bulun derdime Ben bu dertten olursem Tel vurun efendime Armut daldan duşer mi Gunde yahni bişer mi Sevip sevip yarılmak Şanımıza duşer mi Elmanın irisine Yağsıdım gerisine Beni coban tutsunlar Kızların surusune Susadım su isterim Bana ceşme gosterin Ben ceşmeden kanamam A! yanaktan isterim Suya endim kamışa Su ne yapsın yanmışa Mevlam sabırlar versin Yarinden ayrılmışa
Karabuk Turkuleri,Karabuk Yoresi Turkuleri, Karabuk Turkusu,Karabuk Turku sozleri, Karabuk ilinin Turkuleri, En guzel Karabuk Turkuleri Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Safa Geldin Hoş Geldin Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Cuha Da Yelek Eklolur Avanım Cirkin Seven Dertlolur Oluyom Sen De Yanuh Ben De Yanuh Sular Da Akar Boz Bulanıh Eller De Uyur Ben Uyanıh Severisen Guzel Sev Avanım Guzel Merhametlolur Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Tarakcıdan aşşağı Bulut yağıyor bulut Madenkeşlik uzadı Unut sevdiğim unut Soğanlı kenarında Ekin yıkayamadım Kara komur yuzunden Cillime doyamadım Metin Cengel Derelerin uzunu Kıramadım buzunu Aidim cerkez kızını Cekemedim nazını Bahcalarda murdume Care bulun derdime Ben bu dertten olursem Tel vurun efendime Armut daldan duşer mi Gunde yahni bişer mi Sevip sevip yarılmak Şanımıza duşer mi Elmanın irisine Yağsıdım gerisine Beni coban tutsunlar Kızların surusune Susadım su isterim Bana ceşme gosterin Ben ceşmeden kanamam A! yanaktan isterim Suya endim kamışa Su ne yapsın yanmışa Mevlam sabırlar versin Yarinden ayrılmışa